Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Upplands Väsby kommun söker Projektledare till Väsby Entré jobb i Upplands Väsby på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Upplands Väsby kommun söker Projektledare till Väsby Entré på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Upplands Väsby kommun söker Projektledare till Väsby Entré

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Upplands Väsby, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av att leda kommunala eller statliga infrastrukturprojekt, och vill arbeta i en dynamisk organisation med många kompetenta och engagerade kollegor? Då kanske det är dig vi söker!

Enheten för Anläggningsprojekt är en verksamhet inom teknikavdelningen på kontoret för samhällsbyggnad. Enheten är delaktig och aktiv i alla skeden i samhällsbyggnadsprocessen från tidiga planeringsskeden till byggnation och driftsättning. Enheten för anläggningsprojekt består av 6-7 projektledare och en projektkoordinator. Förutom anställda projektledare finns också 5-6 konsulter knutna till enheten.

Som projektledare på Enheten för Anläggningsprojekt erbjuder vi dig en tjänst med goda möjligheter att utvecklas som projektledare inom en bred verksamhet i en spännande tid. Du kommer att få möjlighet att vara delaktig i utvecklingsarbetet inom kontoret för samhällsbyggnad i alla olika skeden i samhällsbyggnadsprocessen, från tidiga planeringsskeden till byggnation och driftsättning.Arbetsuppgifter

Som projektledare för anläggningsprojekt har du en central roll i samhällsbyggnadsprocessen med ett nära samarbete med bl.a. planhandläggare, exploateringsingenjörer, ingenjörer och driftpersonal men du kommer även ha mycket externa kontakter med te x entreprenörer, konsulter, fastighetsägare, byggherrar och medborgare.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att leda och driva små eller stora infrastrukturprojekt, bl.a. Väsby Entré, där du ansvarar för att realisera intentionerna i kommunens framtagna planer genom nybyggnation eller renovering av de kommunala anläggningarna - gator, vägar, parker och VA. Arbetet innebär även att du ansvarar för att utreda projektets förutsättningar, ta fram arbetshandlingar, tidplan, underlag till budget, handla upp entreprenörer och andra kompetenser samt samråda och skapa förutsättningar för andra aktörer såsom ledningsägare och byggherrar. Du kommer även ansvara för att samordna kommunens tekniska frågor för genomförandet i tidiga skeden av planarbetet.Kompetenser

Arbetslivserfarenhet

• Erfarenhet av att ha arbetat med projektledning av infrastrukturprojekt, antingen som anställd (inom kommun eller statligt), konsult eller uppdragstagare.

Kunskaper

• Utbildning som civilingenjör inom samhällsbyggnad, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande relevant högskoleutbildning inom samhällsbyggnad.
• Kunskap om projektering, AMA Anläggning m.fl.
• Kunskap om genomförande av anläggningar, avtalsuppföljning av entreprenad – AB/ABT
• Övergripande kunskap om relevanta lagar och regler inom ansvarsområdet.
• Övergripande kunskap om upphandling enligt LOU.
• Behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Meriterande

• Erfarenhet av att leda kommunala eller statliga infrastrukturprojekt
• Erfarenhet av politiskt styrd organisation
• Ledskapsutbildning
• B-körkort

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt, är resultatorienterad och har förmågan att arbeta enligt en tydlig process samt håller deadlines. Du är trygg och stabil i dig själv och har en god samarbetsförmåga. Du försöker hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Varmt välkommen med din ansökan!Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kontoret finns för närvarande på Anton Tamms väg, Upplands Väsby.

Förmåner som anställd:

• Flexibel arbetstid (förtroendearbetstid)
• Trygghet i form av försäkringar
• Friskvård och personalrabatter via vår förmånsportal
• Kostnadsfritt och professionellt personalstödAnsökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Upplands Väsby kommun med Jurek Rekrytering & Bemanning. Sista ansökningsdag är 30/10-21. intervjuer sker löpande så kom gärna in med din ansökan redan idag. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck via mail: [ Link removed ]  eller på telefon 073 70 771 70.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: FC9B549649A54703867DC3C027BE9424