Jobbet Upphandlare till samhällsviktig myndighet i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Upphandlare till samhällsviktig myndighet i Stockholm publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en upphandlare till vår kund i Stockholm. Har du en eftergymnasial utbildning inom juridik, inköp eller ekonomi, samt tidigare arbetslivserfarenhet av inköp och upphandling? Då har vi på Randstad nästa spännande uppdrag för dig!
Som upphandlare hos vår myndighet får du, förutom attraktiv erfarenhet för ditt CV, även möjlighet att bygga vidare på dina tidigare kunskaper inom LOU tillsammans med myndighetens kompetenta kollegor. Låter detta intressant för dig? Då ser vi fram emot din ansökan, redan idag!

Omfattning: Heltid, kontorstider. Med start 2 januari 2019 och för uppdrag 3 månader framåt.

Arbetsbeskrivning
Här blir du en del av en framåtsträvande avdelning bestående av 3 andra upphandlare samt ansvarig chef. Teamet består av engagerade kollegor som ser till att avdelningen genomsyras av en god stämning, med goda möjligheter till avstämningar både enskilt och i grupp.

Dina arbetsuppgifter:

  • Genomföra upphandlingar från start till slut.
  • Hantera avrop från diverse ramavtal.
  • Arbeta med inköp och direktupphandlingar.
  • Ge rådgivning till beställare.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Här behöver du:

  • Eftergymnasial utbildning inom aktuellt område (till exempel juridik, inköp, eller ekonomi).
  • Erfarenhet av LOU.
  • Erfarenhet av inköp och upphandling.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska.
För den här tjänsten söker vi dig som är engagerad och innovativ i ditt arbete. Vi tror vidare att du är kund- och serviceinriktad och genom en god helhetssyn har du en förmåga att skapa och förvalta goda relationer. Är du dessutom flexibel och lösningsorienterad kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Vi ser det som meriterande om du innehar en juridisk utbildning och kunskap om hur relevant lagstiftning tillämpas i praktiken. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av offentlig verksamhet, samt systemen Tendsign och Procedo.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-12-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Nygren | martin.nygren@randstad.se |

Referens

201189426

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till