Jobbet Upphandlare entreprenad till Skolfastigheter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Upphandlare entreprenad till Skolfastigheter publicerad av Uppsala Kommun Skolfastigheter AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara en del av ett expansivt fastighetsbolag samt arbeta med den viktiga uppgiften att omvandla behov till avtal?  Vill du företräda bolaget i samband med upphandlingar och arbeta med hela upphandlingsprocessen? Vi ser fram emot din ansökan!
Skolfastigheter sitter i nyrenoverade lokaler centralt i Uppsala i öppna landskap. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med flertal större investeringsprojekt. Efterfrågan på nya förskole- och skolplatser är stort i Uppsala Kommun och därmed står vi inför många stora utmaningar framöver.


ansvarsområde.

 Vi söker dig som kan genomföra ändamålsenliga upphandlingar och i övrigt vara stöd åt verksamheten i upphandlingsfrågor. Tjänsten omfattar hela upphandlingsprocessen från interna möten och upprättande av förfrågningsunderlag till annonsering, utvärdering och tilldelning. Allt i samverkan med övriga sakkunniga. Du företräder bolaget i samband med upphandlingar. 

  • Planera, samordna och utföra upphandlingar av främst entreprenader, tekniska konsulter och olika typer av ramavtal
  • Upprätta förfrågningsunderlag 
  • Annonsering av upphandlingar
  • Ta in och utvärdera anbud
  • Förbereda tilldelningsbeslut
  • Upprätta ram-/avtal för varor, tjänster och entreprenader
  • Att ansvara för och arbeta såväl strategiskt som operativt med Skolfastigheters upphandlingsprocess
  • Omvärldsbevakning inom området
  • Genomföra sekretessprövningar vid begäran om utlämnande av handlingar
  • Utvärdera och följa upp genomförda upphandlingar
Tjänsten ställer stora krav på noggrannhet, intresse för upphandlingsreglerna, förmåga att såväl samarbeta som att arbeta självständigt. Vidare innebär tjänsten perioder av högre arbetstempo och förmåga att kunna planera och prioritera bland arbetsuppgifter 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har examen i juridik, relevant högskoleutbildning eller andra kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har minst 4 års erfarenhet av att självständigt genomföra offentliga upphandlingar samt har fördjupade kunskaper avseende de centrala upphandlingsreglerna och god kännedom inom upphandlingslagstiftningen i övrigt. 

Erfarenhet av att ha företrätt en upphandlande myndighet vid överprövning av upphandling är meriterande för tjänsten. Det är även meriterande att vana av att använda Kommers eLite eller annan plattform för offentlig upphandling. Vi värdesätter kunskaper så som att tillämpa AMA AF 12, AB 04, ABT 06 och ABT 09 inom entreprenadjuridik, men också fördjupade kunskaper avseende upphandlingspraxis och det bakomliggande upphandlingsdirektivet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera i ditt arbete och du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är också tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. I övrigt har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv.


ansökan.

Sista ansökningsdag 2020-04-12. I denna rekrytering samarbetar Skolfastigheter med Randstad. För mer information vänligen kontakta rekryteringskonsult  Jonna Wenngren, jonna.wenngren@randstad.se, 072 988 90 42. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Referens

201272337

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till