Jobbet Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm publicerad av ValueOne

Sista ansökningsdag idag
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra till att göra vår planet till en grönare och mer hälsosam plats att leva på? ValueOne söker nu en driven inköpare av entreprenad och byggtjänster för ett konsultuppdrag om minst 6 månaders till ett företag med adress centrala Stockholm. För rätt person finns möjligheter att bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen som entreprenadupphandlare är du övergripande ansvarig för inköp av material och tjänster. Det innebär att du ska övervaka och aktivt delta i processen kring entreprenörens upphandlingar för att säkerställa att arbetet sker enligt överenskomna avtal avseende teknik och kostnad samt gällande lagar och regler.

Du kommer att arbeta nära företagets byggnadschef och rapportera till vice verkställande direktör för byggnadsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utarbeta och hålla företagets upphandlingsplan uppdaterad i samordning med vice verkställande direktör för byggnadsavdelningen
  • Övergripande ansvarig för aktiviteter som rör inköp, förhandling och hantering av leverantörer av byggtjänster, maskiner och material
  • Verifiera och godkänna entreprenörens upphandlingsplan
  • Samordna och stödja entreprenörer i deras inköps- och upphandlingsaktiviteter
  • Utvärdera leverantörer i kvalitet, hållbarhet, volym och leveranser
  • Hantera upphandling enligt budget
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom det regelverk som gäller vid entreprenadupphandling. Du är en analytisk person som är nyfiken och har lätt för att lära. Du har god struktur i ditt arbete, är självgående och tvekar inte att ge det lilla extra för att uppnå dina och företagets mål.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Referens

valueone1131

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till