Jobbet Uppfinningsrik embeddedutvecklare till rt-labs i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Uppfinningsrik embeddedutvecklare till rt-labs i Göteborg publicerad av RT-Labs AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Det går bra för rt-labs, våra kunder gillar det vi gör, det goda ryktet föregår oss, vår plattform är mogen och allt fler kunder ser fördelarna med att arbeta med en utvecklingspartner. Vi söker därför en nyfiken embeddedutvecklare som brinner för genuin kundnytta. Du kommer att sitta inhouse på rt-labs men även ute hos kund med produktutveckling. På detta sätt får du maximal möjlighet att dela erfarenheter med dina kollegor kring utveckling och arkitektur.


ansvarsområde.

rt-labs är en utvecklingspartner för industriella styrsystem, med särskilt fokus på kommunicerande realtidssystem. Som utvecklare av inbyggda system på rt-labs arbetar du med programmering i C på någon typ av mikroprocessorbaserad plattform. Koden som du skriver är robust, har bra prestanda och timing samt utnyttjar resurser på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta med mjukvaruutvecklingens alla faser såsom specificering, design, implementering, integration, verifiering samt dokumentation. kvalifikationer.

Du har relevant civilingenjörsexamen, troligtvis inom data eller elektro. Din inriktning är inbyggda realtidssystem i C på en hårdvarunära nivå. Du talar och skriver på engelska utan problem. För oss räcker det om du har något års erfarenhet av programmering i C, så länge du har ett genuint intresse för tekniken hittar vi rätt uppgifter till dig.

meriterande tekniska kunskaper.
  • fältbussar så som EtherCAT, ProfiNET, CANOpen, SAE J1939, Modbus, BACEnet eller Profibus
  • Programmeringskunskaper i Python
  • Eclipse, GIT, SVN, debugger, RTOS, ARM, GCC
Introvert eller extrovert spelar ingen roll, det viktigaste är att man har ett brinnande intresse för tekniken och en nyfikenhet av att jobba som konsult. Vi tror att du på fritiden ägnar dig åt ditt genuina teknikintresse och finner glädje i att skapa kod. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya teknikapplikationer vid behov.


ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Hjalmar Darle hjalmar.darle@randstad.se
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Referens

201252293

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till