Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uppdragsledare – El/Tele till SWECO Sverige AB, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uppdragsledare – El/Tele till SWECO Sverige AB, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Uppdragsledare – El/Tele till SWECO Sverige AB, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Affärsutvecklare & Uppdragsledare EL/Tele
till Göteborg

Vill du vara med och utveckla vårt affärsområde inom El/Tele, både lokalt och på nationell nivå? Är du en driven och engagerad person med höga förväntningar? Söker du en arbetsgivare med ett högt engagemang och som är en närvarande samarbetspartner till sina anställda? Då har vi ett utvecklande och spännande jobb till dig! 

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap och bidrar till att göra skillnad för samhället. Vi är en flexibel arbetsplats som verkar för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Vi har en tydlig plan på tillväxt, där ditt engagemang kommer att göra skillnad!

Verksamheten inom El/Tele utgörs idag av ett nationellt team, som sitter i mindre grupper utspridda i Sverige. Du kommer att arbeta och organisatoriskt tillhöra teamet i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som uppdragsledare med affärsutvecklingsfokus inom El/Tele kommer du att arbeta med att utveckla våra affärer genom att sälja in och driva uppdrag för att säkerställa tillväxt och lönsamhet inom området El/Tele. Du blir en viktig del i att utveckla vårt affärsområde framför allt mot industri- och fastighetsbranschen i Göteborgsregionen. I nära dialog med våra kunder driver du affären framåt.

Du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap, erfarenheter och nätverk. Du driver arbetet med att möta kunden och bygga nya relationer både inom Sweco och mot marknaden. Du kommer att leda och driva projektering, utredning, förstudier och rådgivning i spännande uppdrag inom bland annat, handel, industri och infra.

Din profil
Vi tror att du har en bakgrund från konsult-, entreprenadbranschen eller leverantörsledet, och är van att göra affärer med kunden i fokus. Vi värdesätter ditt engagemang i din yrkesroll och att du har ett gott och genuint kundbemötande och ett stort intresse för människor och relationer. Du har ett starkt resultatfokus och förstår konsultrollen, affären, samt vad vi erbjuder.

  • Relevant teknisk utbildning från högskola på ingenjörsnivå, eller motsvarande erfarenhet
  • Erfarenhet av att bygga kundrelationer och skapa nätverk
  • Erfarenhet av arbete med projektering
  • Har du erfarenhet som delprojektledare för projekt- och installationssamordning ser vi detta som en bra merit

Du trivs i en ansvarstagande roll med en samordnande funktion med många kontaktytor. Du värdesätter relationer och arbetar långsiktigt och förtroendeingivande. Du har lätt för att samarbeta med andra och skapa ett förtroende hos kund, samt inom teamet.

Utvecklingsmöjligheter
Större ansvar och mandat med möjlighet till en personlig utveckling inom ledarskap samt inom teknikområdet. Sweco erbjuder utbildning på hög nivå inom ledarskap och kommunikation.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, [ Link removed ] , och Josefine Petersson, [ Link removed ] , på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Sweco
Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri. Man har en omsättning på cirka 20,6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35571bc6c923422f8870bcdad708b5