Jobbet Uppdragsansvarig konstruktör till WSP har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Uppdragsansvarig konstruktör till WSP publicerad av Academic Work

Full-Time
Örebro

Arbetsbeskrivning

Bli en del av WSP Mälardalen där ett högt engagemang och bred kompetens kännetecknar gruppen. Här får du möjligheten att fortsätta utvecklas med ett företag i teknikens framkant!


Om tjänsten
Inom WSP finns ett affärsområde inom byggprojektering som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom hus- och industrikonstruktion. Uppdragen omfattar alla typer av industri-, fastighets- och bostadsprojekt och sträcker sig över hela kedjan från förstudier och utredningar till projektering.

WSP i Mälardalen som består av 15 medarbetare fördelat i Örebro och Västerås letar nu efter en ny kollega som vill ta sig an rollen som uppdragsansvarig konstruktör.

Arbetsuppgifter
I rollen som uppdragsansvarig konstruktör har du ett övergripande ansvar för uppdraget. Du leder det interna arbetet och sköter kommunikationen med kunden när det kommer till avtalsfrågor och ekonomi. De tekniska frågorna, samordningen och den dagliga arbetsledningen planerar och driver handläggande konstruktör tillsammans med dig.

Du arbetar nära WSP:s kunder och bygger upp ett förtroende för återkommande samarbete. Du följer hela uppdraget från förfrågan till avslut och säkerställer att leveransen uppfyller kundens och WSP:s förväntningar. Tillsammans med avdelningschefen kommer du att arbeta med marknadsförings- och försäljningsaktiviteter och anbudsarbete.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en ingenjörsexamen från högskola eller universitet inom byggteknik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• Har några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion och ansvaret som uppdragsansvarig
• Har kunskaper inom beräknings- och projekteringsverktyg, exempelvis Revit och Tekla
• Har goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du:

• Självgående
• Affärsmässig
• Problemlösande

Tjänsten passar dig som vill bidra med ditt engagemang i en driven grupp med bred kompetens. Du vill få möjligheten att bredda din kunskap och utvecklas både inom rollen och WSP som företag. Du välkomnas till en grupp med härlig stämning och engagemang för sina kunder.

Övrig information

Placering: Örebro eller Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 47 500 medarbetare i världen, i Sverige omkring 4200. Följ WSP på Instagram @lifeatwspsverige.

Referens

15044908-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till