Jobbet Uppdrag som Quality & Operational Excellence Specialist i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Uppdrag som Quality & Operational Excellence Specialist i Västerås publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Quality & Operational Excellence Specialist till ett konsultuppdrag på ett elektronikföretag i Västerås. Uppdraget kräver erfarenhet av tågtillverkning.

Om rollen

I rollen har du ansvar för att granska och övervaka att samarbetspartner och leverantörer följer respektive krav inom produktionskvalitet. Du utför även leverantörskvalitetskontroller och kontraktskvalitetskontroller i produktionen.

Uppdraget innebär att du kommer att delta i bildandet av en ny produktion för ett stort renoveringsprojekt av tåg i Sverige. Du kommer att vara involverad i genomförandet av produktionen med ett antal olika partners, interna såväl som externa.

Du rapporterar till chefen för Lead Quality Control. Resor förekommer i rollen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Granska och övervaka att eftermontering följer respektive krav och kvalitetsstandarder inom projektet
  • Utföra kvalitetsgranskningar och inspektioner av eftermontering inför leverans av tågvagnar till slutkund
  • Rapportera kvalitetsfrågor i form av inspektionsanmärkningar och avvikelser  
  • Bistå med stöd och analys i kvalitetsfrågor och avvikelser
  • Övervaka och rapportera konfigurationshantering
Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har en akademisk utbildning i produktion, elektronik, kontroll- eller maskinteknik eller liknande. Kunskap om dragkraftsteknik och kännedom om utrustning för järnvägsfordon är obligatorisk. Har du dessutom kunskaper om järnvägstrafiksäkerhet ser vi det som en fördel.

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och har ett proaktivt arbetssätt. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta med andra. Kunskaper i MS Office är ett måste och vi ser helst också att du är kunnig i SAP och TFS. Uppdraget kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Kan du även tyska är det en fördel.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Referens

valueone1111

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till