Jobbet Uppdrag som logistikutvecklare till fordonsföretag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Uppdrag som logistikutvecklare till fordonsföretag i Göteborg publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker på uppdrag av vår kund en logistikutvecklare för ett uppdrag hos ett företag inom fordonsbranschen i Göteborg. Till uppdraget söker vi dig med grundliga kunskaper inom supply chain management och logistik och erfarenhet av projektledning inom grossist- och distributionsled. För rätt person kan vi erbjuda en spännande roll i ett företag på stark tillväxt och stora utsikter till fast anställning.  

Om rollen

Baserat på input från verksamheten samt egna kunskaper ska du utföra analyser och presentera förbättringsförslag/åtgärder för ledningsgrupper och relevanta sakägare i syfte att nå långsiktigt hållbara förändringar. Du arbetar med data från ERP för att analysera nyckeltal såsom t.ex. tillgänglighet och lageromsättningshastighet samt initierar och driver förbättringsprojekt. Du driver även projekt med fokus på transporter, lagerhantering och -styrning samt WMS. I rollen ingår också att stödja hela organisationen med analyser, förbättringsåtgärder och utbildning med syfte att uppnå fastställda KPI:er inom logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Stödja organisationen med analyser, förbättringsåtgärder och utbildningar inom logistik
  • Utveckla och säkerställa effektiva processer inom funktionen för logistik
  • Driva implementations- och förbättringsprojekt inom funktionen för varuförsörjning
  • I samråd med andra funktioner utveckla och förbättra tvärfunktionella processer.
  • Skapa och följa KPI:er
Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget vill vi att du har akademisk examen alt annan eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik eller motsvarande. Du bör också ha grundliga kunskaper inom supply chain management och logistik i kombination med projektledarerfarenhet och kunskaper i vanliga projektledningsmetoder. Vi ser helst också att du tidigare har arbetat i en starkt säsongspåverkad verksamhet och har erfarenhet av arbete i ett grossist/ distributionsled.

Stor IT-mognad och kunskaper i något av de vanligare replenishment-systemen och/eller WMS , t.ex. E3, Astro etc. är ett plus liksom kunskaper i lagerdrift. Vi uppskattar också om du har erfarenhet av transporter avseende optimering och/eller upphandling.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 19 december 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.


Sökord: suppply chain mannagement logistikutvecklare logistikutveckling logistik förbättringsprojekt replenishment projektledning lagerdrift grossistverksamhet WMS


Referens

valueone954

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till