Jobbet Unityutvecklare till Softgear har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Unityutvecklare till Softgear publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du vår nästa Unityutvecklare?

Vi skapar digitala mästerverk och nu söker vi ytterligare Unityutvecklare som vill följa med på vår resa. Vårt affärsområde inom Augmented Reality är en spännande arena att befinna sig inom och vi tror att detta lockar dig, till ditt stöd har du ett grymt team som stöttar varandra.

Vi erbjuder dig Du erbjuds en varierande vardag tillsammans med ditt team som sitter inhouse. Vi jobbar inom projekt där du erbjuds inflytande och vi tar tillvara på dina tankar och idéer. Vår framkant inom AR/3D underlättar våra kunders vardag genom dess tillgänglighet i olika typer av enheter bl.a. mobiler och surfplattor vilket vi är stolta över och gärna utvecklar ytterligare tillsammans med dig. Hos oss jobbar vi med korta beslutsvägar med närhet till kollegor, organisationen och kunder.

Din profil Vi söker dig som har en bakgrund som utvecklare och brinner för Unity, kanske har du detta som intresse eller som yrke? Hos oss får du en möjlighet att lyfta detta område till en ny nivå där vi med förtroende kommer lita på dig och din kompetens. Vi är en organisation som jobbar med förändringsvänliga produkter så vi ser gärna att du är snabbfotad och beredd på en varierande vardag där flexibilitet är ett ledord. Vi ser att dina kunskaper inom C# är av god nivå.

Dina arbetsuppgifter I rollen som Unityutvecklare hos oss jobbar du inom projekt där våra uppdrag speglar vår nyfikenhet att hela tiden nå nya höjder. Primärt utvecklar vi ar-appar till iOS och Android men det är fördel om du är bekant med andra miljöer som Windows, macOS samt olika vr-plattformar.

Tjänstens placeringsort är Västerås. 

Softgear, som är en del av it-koncernen Jalysi, har varit en drivande del i digitalisering av svensk handel och affärskommunikation sedan 2006. Då som nu gäller samma framgångsrecept: att ligga i absolut framkant gällande teknik, långsiktiga lösningar på stabila plattformar och att vara en strategisk fullservicepartner till våra kunder. Våra affärsområden spänner över applikationsutveckling, AR (Augmented Reality), e-handel samt low-code där vi angränsar till AI och IoTVåra viktigaste ledord är Nyfikenhet, Omtanke och Pålitlighet. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Kopparlunden i Västerås samt centralt beläget på Östermalm i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.softgear.se 

Tveka inte att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 24 februari, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringstiden. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!  

Referens

norenlindholm1915

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till