Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker studerande lagermedarbetare som kan arbeta dagtid! jobb i Eskilstuna på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker studerande lagermedarbetare som kan arbeta dagtid! på Uniflex

Uniflex söker studerande lagermedarbetare som kan arbeta dagtid!

Uniflex Eskilstuna, Södermanlands län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu lagermedarbetare till en kund i Eskilstuna. Arbetet innebär att man arbetar på godsmottagningen. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot varor från lastbilar , sortera pallar efter olika ordernummer och arbeta med att tömma containrar med varor. För denna tjänst krävs tidigare erfarenhet av att ha arbetat på godsmottagning och lager. Denna tjänst är en behovsanställning och kräver att du har en annan sysselsättning på minst 50%.

Personliga egenskaper
- Arbetssam och van vid högt tempo • Noggrann • Flexibel, stresstålig och trivs med både ensamarbete och att arbeta i grupp • Truckkort , A1-4 - B1-4 För denna tjänst krävs det att du har annan sysselsättning på minst 50% och kan uppvisa detta med intyg. Antingen via registreringsintyg för studier eller intyg från annat arbete. Glöm inte skriva med i din ansökan vad du har för annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetet är fördelat på tvåskift så det är viktigt att du kan arbeta på dagtid och kvällstid. Är du rätt person för tjänsten? Skicka din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54917