Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker servicetekniker till Eskilstuna jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker servicetekniker till Eskilstuna på Uniflex

Uniflex söker servicetekniker till Eskilstuna

Uniflex Ospecificerad arbetsort, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu efter dig som är social och intresserad av maskiner och fordon. Du kommer att arbeta hos en av våra kunder i Eskilstuna med start omgående! I din arbetsroll kommer du genomföra både uthyrning och returkontroll av maskiner. Du kommer ta emot returer, skadekontrollera, rengöra och utföra funktionskontroller av maskiner. I dina arbetsuppgifter ingår det även att transportera produkter till kunder med lättare lastbil. Rollen innebär att du har ett nära samarbete med chef och övriga medarbetare och ställer krav på att du aktivt deltar i driften av verksamheten för att utveckla en god arbetsmiljö och bra teamkänsla. Formella krav: • B-körkort • Truckkort • Arbetserfarenhet av lättare rekond och service av maskiner • God datorvana • svenska i tal & skrift

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har ett genuint intresse av att jobba tillsammans i team med högt tempo. Du är en person med hög ansvarskänsla och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Du är självständig och tar de initiativ och beslut som krävs för att utföra arbetet. Välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55987