Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker Operatörer till Nammo Sweden i Karlsborg job in Karlsborg at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Uniflex söker Operatörer till Nammo Sweden i Karlsborg på Uniflex

Uniflex söker Operatörer till Nammo Sweden i Karlsborg

Uniflex Karlsborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Uniflex söker operatörer till Nammo Sweden AB i Karlsborg. Nammo koncernen har ca 2500 anställda och finns representerad i 12 länder, världen över. Nammo Sweden finns på tre orter i Sverige och i Karlsborg utvecklas och produceras finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Här erbjuds en arbetsplats, vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och det är värderingarna Engagemang, Precision och Omtanke som genomsyrar hela verksamheten. OM ARBETSPLATSEN Nammo Sweden expanderar och nu söker vi därför duktiga medarbetare som vill vara med i deras framgång. Som operatör arbetar du tillsammans med dina kollegor med diverse produktionsarbeten såsom övervakning av maskiner, kvalitétsarbete och packning av färdig produkt. Du kommer att vara delaktig i förändrings- och förbättringsarbeten inom avdelningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller industriell profil. Har du tidigare erfarenhet från industriell tillverkning är detta meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och har en förmåga att utföra repetitiva arbetsuppgifter. Mycket goda kunskaper i svenska språket, båda muntligt och skriftligt, är ett krav. Till en början kommer du att vara anställd av Uniflex och är du rätt person, kan möjlighet finnas att du på sikt kan erbjudas anställning hos Nammo.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du är van vid ett högt arbetstempo, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare som gärna tillsammans med kollegorna vill nå ett bra resultat. För att lyckas i den här rollen krävs det vidare att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att ta eget ansvar. Här erbjuds en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker. Välkommen med din ansökan via www.uniflex.se. Vi intervjuar löpande så skicka din ansökan så snart du kan!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Uniflex söker Operatörer till Nammo Sweden i Karlsborg
Uniflex Karlsborg Heltid
Fullstack-utvecklare (PHP) till Ateles i Linköping
Ateles Östergötlands län - Linköping Heltidsanställd
Ej angett
Extrajobba som kundmottagare i butiker i Linköping!
StudentConsulting Östergötlands län - Linköping Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54501