Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker medarbetare till trähusindustrin jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker medarbetare till trähusindustrin på Uniflex

Uniflex söker medarbetare till trähusindustrin

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Just nu söker Uniflex dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder inom trähusindustrin. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Företaget du kommer att jobba hos är nytänkande, satsar stort och är ett av de största i Sverige. Arbetsuppgifter Som medarbetare i denna trähusindustri kommer du att utföra diverse snickeriarbeten. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket kräver en positiv inställning och ett flexibelt förhållningssätt. För denna tjänst krävs ett högt driv, där du som person får saker att hända! Arbetstider: Dagtid. Start: Omgående.

Personliga egenskaper
Vem söker vi? Vi söker dig som har hög kompetens och erfarenhet inom träindustri/produktion sedan tidigare. Vi ser gärna att du har en utbildning inom bygg- och anläggning eller redan arbetar inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör, är tillmötesgående och ser vad som behövs göras. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du bör ha goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift, samt körkort och tillgång till bil. Sök tjänsten hos oss redan idag! Urvalet sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55489