Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker ekonomiassistent/administratör jobb i Eskilstuna på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker ekonomiassistent/administratör på Uniflex

Uniflex söker ekonomiassistent/administratör

Uniflex Eskilstuna, Södermanlands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en ekonomi assistent/administratör till en av våra kunder i Eskilstuna! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot samtal ifrån kunder • Registrera tidsedlar mot systemet • Kontering leverantörsfakturor • Skapande av kundfakturor • Dokumenthantering • Allmän kontorsadministration/inköp Dina främsta arbetsredskap är telefon och dator, vilket ställer krav på att du har god telefon- och datorvana. Vidare är det viktigt att du är självgående med stor ansvarskänsla och att du kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter på ett snabbt och flexibelt sätt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som administratör med ansvar för ekonomi.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har ett stort driv och engagemang. Du är en person som tar för dig och är framåt, vill utvecklas och vara med och bidra till verksamhetens bästa och fortsatta utveckling. Du är strukturerad och ordningsam med ett tydligt affärstänk.Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med administrationoch ekonomi frågor. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har: •Gymnasial utbildning •God datorvana och kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook) Tjänsten är på heltid och ska tillsättas omgående. Arbetstider är dagtid. Detta är en rekrytering till kund. Intresserad? Vi ser fram emot din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55158