SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker duktig produktionspersonal! jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker duktig produktionspersonal! på Uniflex

Uniflex söker duktig produktionspersonal!

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid

Uniflex söker duktig produktionspersonal till vår kund i Vetlanda-trakten. Arbetet består av montering med stort manuellt innehåll och hög variation. Det kan också bli aktuellt med enklare maskinarbeten. För att klara arbetet är det bra om du ha tidigare erfarenhet av montering men framförallt måste du vara en händig person som kan tänka dig många olika arbetsuppgifter. Uppdragen startar omgående och det kan vara fråga om både dagtids-arbete, två-skift och natt-arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som är arbetsvillig, serviceinriktad och händig. Som person är du arbetsam, noggrann och lösningsorienterad. Som produktionspersonal är du en viktig del i produktionen och du ansvarar själv för ett bra arbetsflöde vid din station. Krav för tjänsten: – Bil samt körkort – Svenska i tal och skrift


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54345