Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker dig som vill arbeta extra inom lager och terminal jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker dig som vill arbeta extra inom lager och terminal på Uniflex

Uniflex söker dig som vill arbeta extra inom lager och terminal

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta extra inom lager/terminal hos en av våra kunder ute på Hisingen (Stigscenter). Arbetsuppgifterna varierar och innefattar bland annat containerlossning, plock, pack, truckkörning och övriga lager och terminaluppgifter. Vi söker främst dig som kan arbeta kväll. Vi ser gärna att du har terminalerfarenhet och erfarenhet av truckkörning (motvikt). Den här annonsen vänder sig till dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Vi kommer inte att behandla ansökningar som inte specificerar detta.

Personliga egenskaper
Krav: • Truckkort A+B • Lagererfarenhet Meriterande om du har: • Terminalerfarenhet • Truckerfarenhet • ADR 1.3 (Hantering av farligt gods) Personliga egenskaper: • För att passa i den här tjänsten krävs att du är flexibel och hungrig på att arbeta. Välkommen in med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Uniflex söker dig som vill arbeta extra inom lager och terminal
Uniflex Göteborg Deltid
Lagerarbetare med truckkort A+B sökes till vår kund i Enköping
Uniflex Enköping Heltidsanställd
Lagermedarbetare till stort läkemedelsföretag i Stockholm!
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55058