Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker dig med erfarenhet som köksbiträde jobb i Örebro på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker dig med erfarenhet som köksbiträde på Uniflex

Uniflex söker dig med erfarenhet som köksbiträde

Uniflex Örebro, Örebro län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att jobba i kök eller liknande erfarenhet. Vår lagerkund i Örebro söker ett köksbiträde för arbete i matsal. Arbetet består av förberedning av frukost såsom; koka ägg, förbereda mackor m.m. Du som person är driven och har inga problem med att ta egna initiativ och ansvar. Du kommer ingå i ett team av tre, men kommer under 2 veckor jobba ensam. Start för arbetet är V29 och pågär till V33 med chans till förlängning. Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Personliga egenskaper
•Arbetsvillig •Flexibel •God samarbetsförmåga •Initiativtagande Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Örebro


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Uniflex söker dig med erfarenhet som köksbiträde
Uniflex Örebro Heltid
Vi söker mekaniker/reparatör för omgående start
Uniflex Örebro Heltidsanställd
Söker centerless slipare till Kungsör
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55168