Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex söker affärsdriven säljare i Stockholm! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex söker affärsdriven säljare i Stockholm! på Uniflex

Uniflex söker affärsdriven säljare i Stockholm!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vill du göra karriär i ett växande och spännande bemanningsföretag? Tjänsten som Regionsäljare innebär att sälja in Uniflex bemanning- och rekryteringstjänster till nya kunder. Den huvudsakliga uppgiften är att göra affärer. Det sker genom att du bokar och genomför kundbesök, och sedan offererar kunden våra tjänster utifrån deras behov. Arbetet är utmanande och stimulerande då det ständigt dyker upp nya intressanta möjligheter, och perfekt för dig som gillar att möta nya människor! Du kommer att tillhöra Stockholmskontoret där du får ett bra stöd av din närmsta chef. Ni kommer tillsammans att arbeta med din personliga utveckling. Under anställningens gång får du fortlöpande vidareutbildningar för att kontinuerligt kunna utvecklas i din säljroll. Utöver detta erbjuder vi många roliga säljtävlingar samt en mycket stark företagskultur som präglas av engagemang, affärsmässighet och arbetsglädje.

Personliga egenskaper
Som Regionsäljare förväntas du vara lyhörd, talför, driven och kontaktskapande. Du har näsa för affärer och har lätt för att knyta nya kontakter och komma till avslut i en affär. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har god förmåga att strukturera och planera din tid. Du brinner för att vara en framgångsrik säljare samt att vara en del av ett framgångsrikt team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundkontakt och brinner för att göra affärer. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat. Hos oss är entreprenörsandan mycket viktig, för rätt person är detta starten för goda karriärmöjligheter inom Uniflex då vi arbetar aktivt med internrekrytering.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55548