Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Uniflex rekryterar fastighetsskötare till SML Fastigheter i Nässjö! jobb i Nässjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Uniflex rekryterar fastighetsskötare till SML Fastigheter i Nässjö! på Uniflex

Uniflex rekryterar fastighetsskötare till SML Fastigheter i Nässjö!

Uniflex Nässjö Heltid
Jobbeskrivning
Vill du jobba som fastighetsskötare och vara en del av ett härligt gäng med högt i tak? Då kan denna tjänst vara något för dig! SML är ett privatägt fastighetsbolag, som äger och förvaltar bostäder, lager och kommersiella lokaler i Nässjö. SML:s affärsidé innebär att genom förvärv, förvaltning och förädling av fastigheter kunna erbjuda en föränderlig marknad ändamålsenliga bostäder och lokaler. Här finns det stora möjligheter för en driven person att utvecklas och växa i sin roll! Som fastighetsskötare hos SML kommer du att arbeta med miljön inne i och utanför de fastigheter som du ansvarar för. Du kommer att se till att utemiljön är väl omhändertagen samt att hyresgäster känner sig trygga och nöjda i sin arbets- och boendemiljö. Felsökningar av problem och enklare reparationer ingår i tjänsten. Arbetsuppgifter som kan förekomma är: Skötsel av grön- & hårdytor, städ, enklare byggservice, kontroll av ventilationssystem med mera. Mycket utav arbetsuppgifterna består även av att lösa dagliga problem som dyker upp. Arbetet är både fritt och varierat men ställer krav på flexibilitet då akuta ärenden kan dyka upp.

Personliga egenskaper
För att trivas i denna tjänst behöver du ha ett stort intresse för människor och service, vara social och kommunikativ och alltid se vad som behövs göras. Vi ser även att du som person är ansvarstagande, har ett intresse för utemiljö och reparationer samt är driven i din yrkesroll. Vidare är du händig och har ett problemlösande tänk! Meriterande om du har tidigare erfarenheter inom fastighetsskötsel eller liknande hantverkaryrken. Krav för denna tjänst: oB-körkort (BE är meriterande). oFörmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. oBör vara boende i Nässjö med omnejd. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56941