Jobbet Undersköterskor till Hästhagens hemtjänst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Undersköterskor till Hästhagens hemtjänst publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö
23 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Två av våra kollegor har valt att arbeta kvällstid hos oss därför behöver vi nu nya kollegor som vill vara en av oss på dagtid i Hästhagens hemtjänstområde. Vi söker dig som har arbetat ett tag som undersköterska och som känner att du hamnat rätt i ditt yrkesval och hoppas att du skall finna vårt team som rätt arbetsplats!


Arbetsuppgifter

Undersköterskornas uppgifter hos oss innefattar omvårdnad, medicinska insatser, stöd och service, att besvara larm, dokumentera, planera och delta i olika aktiviteter med våra brukare inom alla åldrar.

Vi har sedan knappt två år tillbaka renodlat våra undersköterskors arbetsuppgifter och förlagt städ och inköp på särskilda servicegrupper. Hos oss arbetar våra undersköterskor därför enbart med vård och omsorg. Det är viktigt för oss att brukaren upplever att det finns tid för deras insatser och att de utförs med hög kontinuitet.

För att uppnå målet vill vi inom hemtjänsten verka för en organisation där personalen har rätt kompetens, ges handlingsutrymme och ansvar.


Kvalifikationer

För att kunna arbeta hos oss behöver du vara utbildad undersköterska och ha erfarenhet av hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegation från sjuksköterska. Då stor del av våra insatser innebär dokumentation behöver du ha datorvana och kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift.

Vi cyklar till våra brukare och därför krävs cykelvana.

I vårt område är vi måna om varandra, att vi skall hjälpas åt och känna att vi alla har en viktig roll och behövs för att vi skall fungera som helhet. Detta ställer krav på att man också är lösningsfokuserad , flexibel och har förmågan att förhålla sig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar samt att kan bibehålla ett professionellt bemötande även när det uppstår oväntade situationer.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-02-04

Referensnummer: 175-18-10

Kontaktpersoner
  • Anette Jildenmyr
  • Sektionschef
  • 040-345865

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • 040-34 55 04

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-18-10

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till