Jobbet Undersköterskor - heltid & deltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Undersköterskor - heltid & deltid publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker nu ett antal undersköterskor för uppdrag till en av våra samarbetspartners i Sundsvall.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker omgående ett antal undersköterskor för uthyrning på heltid eller deltid på både längre och kortare perioder. Kanske är du student på universitetet men har tidigare jobbat som undersköterska och vill dryga ut kassan lite i sommar? Eller så vill du kombinera din nuvarande deltidsanställning och få upp din anställningstid. Vi söker också dig som är på jakt efter ett nytt heltidsuppdrag!

StudentConsulting är en flexibel samarbetspartner och brinner för att skapa jobb för människor. Just nu behövs din kompetens mer än någonsin!

Vi har uppdrag som startar relativt omgående på lite olika varaktighet och är intresserad av att komma i kontakt med dig som är utbildad undersköterska. Uppdragen är i Sundsvall med omnejd och det är positivt om du har körkort och tillgång till bil, men det är ej ett krav. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och blir uthyrd till vår kund.

Arbetstider kommer att variera mellan dagtid, kvällstid och nattid. Även helger kan förekomma.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för en deltidstjänst ställer vi ett krav på att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Söker du ett heltidsarbete finns inget sådant krav. Det är dock ett krav att du är utbildad undersköterska och kan intyga detta. Arbetet är kommunikativt, både muntligt och skriftligt, därför krävs det att du pratar och skriver svenska obehindrat. Vidare är du en social och omhändertagande person som trivs i den omvårdande rollen. I dessa tider är det av yttersta vikt att du är noggrann och mån om din egen och andras hälsa.

Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person och intervjuer och kontakt med er sökanden sker av den anledningen löpande. Är du intresserad av nytt uppdrag så skicka då in en ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor om tjänsterna hänvisas till ida.holmer@studentconsulting.com och tänk på att alla ansökningar måste gå via vår hemsida och vi går ej vidare med kandidater som mailar eller postar CV och personligt brev. Har du problem med ansökningsprocessen så ta kontakt med Ida.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Vårdbiträde, Omsorg, Vård, Uska, Undersökterska

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54099

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till