Jobbet Undersköterska till Nobelgården har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Undersköterska till Nobelgården publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Malmö
44 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Nobelgården är ett demens/psykiatriboende fördelat på 2 plan som ligger på gamla Värnhemssjukhus-området i norra Malmö, inte långt från Värnhemstorget.

Nobelgården plan 2 är ett boende för äldre personer med svårare psykisk funktionsnedsättning.
Plan 1 inrymmer ett gruppboende för demenssjuka med särskilt omvårdnadsbehov.

Vårt mål är att, genom kompetens och ett gott bemötande, vägleda de boende i sin vardag och få dem att känna välbefinnande.


Arbetsuppgifter

På Nobelgården arbetar vi i team med brukaren i fokus. Vi hjälper och stödjer brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd. I det dagliga arbetet hjälper vi brukarna med den personliga omvårdnaden, gör serviceinsatser såsom matlagning, städning, inköp och tvätt samt utför medicinska insatser på delegering av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.

I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen, upprätta genomförandeplaner samt att vara kontaktperson till brukare. Du har också en aktiv del i planering, team-och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.

På Nobelgården arbetar vi på schema, med kväll/ helg-tjänstgöring.


Kvalifikationer

Du har relevant vårdutbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

Du har ett stort intresse för, och erfarenhet av, det socialpsykiatriska fältet. Kunskap om demenssjukdom eller psykiatri är mycket meriterande. Du har vana att arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt och är van att arbeta individ- och behovsanpassat. Du har förmåga att skapa goda relationer och att arbeta efter uppsatta rutiner.

Du har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och bra på att hantera oförutsedda händelser och genomföra förändringar. Du har en helhetssyn med förmåga att se ditt uppdrag i ett perspektiv som omfattar hela organisationen. Du är lyhörd och har förmåga att entusiasmera och motivera dina kollegor till ett gott samarbete.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 3

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-29

Referensnummer: 177-18-134

Kontaktpersoner
  • Andreas Larsson
  • Sektionschef
  • 040-345166

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-134

Liknande jobb

Personlig assistent sökes till glad 15 årig tjej Eslöv Assistansbolaget i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till