Jobbet Undersköterska med konsultativt silviasysteruppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Undersköterska med konsultativt silviasysteruppdrag publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är undersköterska med högskoleutbildning till Silviasyster och som vill vara med och utveckla äldreomsorgen tillsammans med oss.Arbetsuppgifter

Hälsa, vård- och omsorgsförvaltningen har som mål att alla personer som har en demenssjukdom, eller kognitiv svikt, som bor i ordinärt eller särskilt boende ska ges en personcentrerad omvårdad utifrån ett salutogent arbetssätt.
Det är ett utåtriktat uppdrag där man samverkar med många och har stora kontaktytor. De konsultativa Silviasystrarna är ett professionellt stöd till medarbetare och till anhöriga. Handleder i direkta omvårdnadssituationer, utbildar medarbetare och anhöriga med mera. Man medverkar också i anhörigutbildning, anhöriggrupper, Nationella anhörigdagen, Nationella äldredagen med flera evenemang.

Omvärldsbevakning är viktigt och att vara med och bidra till utveckling av den kommunala demensvården är en självklarhet i uppdraget samt att vara aktiv och drivande i arbetet kring det nationella kvalitetsregistret BPSD.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad Silviasyster. Du har yrkeserfarenhet av arbete med personer med kognitiv svikt och demenssjukdom.

Vi ser gärna att du har arbetat med kvalitetsregistret BPSD. Då arbetet till stor del innefattar kommunikation och dokumentation, är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift, har god pedagogisk förmåga samt har god datorvana.

Som person är du positiv och serviceinriktad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt besitter goda handledaregenskaper. Det är ett krav att du har erfarenhet av att handleda och utbilda.Om arbetsplatsen

Förvaltningen är inne i ett intensivt utvecklingsarbete inom demensvården och arbetar just nu fram en strategi för arbetet med brukarens behov i centrum där varje dag är viktigast. Arbetsgruppen med de konsultativa Silviasystrarna och konsultativa sjuksköterskorna demens, har en framträdande och viktig roll i detta arbete.

Tjänsten är organisatoriskt tillhörande avdelningen Hälsa och förebyggande, som består av tre enheter; enhet för mötesplatser för äldre, enhet för dagverksamheter demens och avlösning, ledsagning och kontaktpersoner och enhet förebyggande. Kollegor inom enheten förebyggande är bland annat konsultativa sjuksköterskor psykiatri, konsultativa sjuksköterskor demens och anhörigkonsulenter.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1/12 eller enligt överenskommelseÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20202036

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till