Jobbet Underkonsult inom Life Sciences har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underkonsult inom Life Sciences publicerad av Randstad AB

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Som egenföretagare/underkonsult hos oss erbjuds du trygghet, utan att behöva göra avkall på din frihet. Låt oss ansvara för att hitta spännande uppdrag så kan du fokusera på att utföra dem över förväntan.
Vår ambition är att vidareutveckla vårt nischade nätverk av underkonsulter inom Life Sciences för att därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens och kvalité. 
Fördelarna med att bli en partner med Randstad Life Sciences är att du blir en del av ett stort nätverk. Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig. Det jobbet gör vi! Och du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag.ansvarsområde.

Vi arbetar med ett stort kontaktnät och har ramavtal med flera företag inom Life Sciences, med fokus inom läkemedel. Vi söker ständigt konsulter som kan hjälpa våra kunder som kliver in som tex kvalitetsspecialist (QC/QA), projektledare, valideringsledare, processingenjör, specialist inom Regulatoriska frågor etc.
Vi kan erbjuda uppdrag i hela Mälardalen (Uppsala, Stockholm, Södertälje och Strängnäs).arbetstider.

Uppdragets omfattning varierar beroende på kund och uppdrag, men medellängd på uppdrag är ca 6 månader. kvalifikationer.

Vi söker duktiga och erfarna konsulter som idag har eget bolag och innehar F-skattsedel. Du har flerårig erfarenhet från läkemedel- och/eller Medicinteknik-branschen inom följande områden:

- Kvalitets- och regulatoriska frågor (QC, QA, Reg)
- Validering och kvalificering av metoder och utrustning
- Processutveckling
- Projektledningansökan.

Vill du ingå i vårt nätverk? Skicka då in ditt CV så hör vi av oss!
För information: Martina Altman, Talent manager, [ Email address blocked ] - Click here to apply to Underkonsult inom Life Sciences

Referens

201309163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till