Jobbet Underhållstekniker till VA SYDs Dricksvattenavdelning i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållstekniker till VA SYDs Dricksvattenavdelning i Malmö publicerad av VA SYD

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Om arbetsplatsen

VA SYD driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget genom att rena, kvalitetssäkra och leverera dricksvatten och ta hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. Vår verksamhet omsätter en miljard kronor per år.

På VA SYD arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten. 2018 blev vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. För att klara vårt uppdrag även i framtiden vill vi knyta till oss medarbetare som speglar den omvärld vi verkar i. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss och bidra till att utveckla vår verksamhet.Arbetsuppgifter

Vill du också jobba med vårt viktigaste livsmedel? Vill du vara med och bli en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer och leda utvecklingen för hög vattenkvalitet? Då är du kanske vår nya kollega på Dricksvattenavdelningen! Ditt engagemang och din kompetens kan bidra till VA SYDs nollvision för oplanerade driftstörningar. Vi erbjuder dig ett roligt jobb med skickliga och engagerade kollegor som tillsammans bidrar till en viktig samhällsfunktion.

Som underhållstekniker på VA SYD kommer du att ha en viktig roll då du arbetar med löpande underhållsarbeten samt ombyggnads- och reparationsarbeten av våra vattenverk och distributionsanläggningar. Du kommer att ingå i ett mindre underhållsteam på Dricksvattenavdelningen. Tillsammans ser ni till att dricksvattenbehandlingen fungerar som den ska och att fel och problem som uppstår blir åtgärdade. Arbetet till stor del är av praktisk karaktär med efterföljande registrering i vårt underhållssystem IDUS.

Det finns möjligheter att utvecklas i rollen som underhållstekniker. Du kommer också att medverka i utvecklingen av nya tekniker och arbetsmetoder tillsammans med driftteknikerkollegor. Det kan även bli aktuellt att ingå i vår beredskapsstyrka.

Du kommer att blir en del av en grupp målinriktade kollegor som är måna om att ha roligt tillsammans. Vid tillfälle samlas vi bland annat för gemensam fika. Du har möjligheten att avsätta en friskvårdstimme av din arbetstid i veckan för träning. Våra arbetstider är normalt 7.00 till 15.30 men du kommer i viss mån kunna anpassa dina arbetstider inom flextidsramen.Kvalifikationer

VA SYD söker dig som;
• har en gymnasieutbildning med teknisk/praktisk inriktning
• har arbetserfarenhet av underhållsarbete eller verkstadsarbete
• har körkort B
• vill arbeta i enlighet med VA SYDs kärnvärden; miljö, engagemang, kvalitet och lyhördhet.

Utöver detta önskar vi att du har erfarenhet av reparationsarbete, gärna inom VA-, process eller livsmedelsindustri. Det är meriterande om du flerårig erfarenhet av att arbeta med rostfritt stål, Tig-svetsning och svarvning, samt praktiskt arbete med pumpar, ventiler och annan maskinell utrustning.

Du är van vid att arbeta flexibelt och kan anpassa dig till oförutsedda händelser i driften. Att ta initiativ är en viktig del av tjänsten liksom att vara ansvarstagande. Du ser vad som behöver göras, och gör det, med högsta kvalitet.

Tjänsten är säkerhetsklassad och ställer krav på svenskt medborgarskap.

Välkommen med din ansökan!Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelseAnsökan

Referensnummer:   VASYD - 616

Gör ansökanÖvrigt

VA SYD befinner sig i en expansiv fas, eftersom befolkningen i sydvästra Skåne växer och våra samhällen förtätas och byggs ut. Viktiga samhällsfunktioner som vattenförsörjning, avloppshantering och avfallsinsamling är självklara förutsättningar för ett hållbart samhälle. Förutom befolkningstillväxten bidrar bland annat även klimatförändringar och nya lagkrav till att dessa samhällsfunktioner står inför stora utmaningar. Därför har VA SYD ambitiösa strategiska mål från 2019:

- Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
- Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
- Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
- Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
- Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
- Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv.
Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

http://www.vasyd.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Referens

EADC4A304C3643F9941E14BE9BAC1D7F

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till