Jobbet Underhållstekniker till Textilia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Underhållstekniker till Textilia publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar.

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservice-lösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård, hotell samt industrisektorn i Norden.

Det betyder bland annat att vi varje dag tvättar och levererar 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Vi är cirka 500 anställda, vi finns på sex orter i Sverige och omsätter drygt 550 mkr per år.

Om tjänsten

Textilia i Karlskrona är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Till vår underhållsavdelning söker vi nu en engagerad och driven underhållstekniker. Som underhållstekniker på Textilia arbetar du, tillsammans dina kollegor, för att uppnå en effektiv och friktionsfri produktionsverksamhet med hög nyttjandegrad.

I arbetsuppgifterna ingår att inspektera, felsöka och utföra avhjälpande underhåll på tvätteriets produktionsutrustning, fastighet och pelletspanna. Vi arbetar även med förebyggande underhåll och vill förbättra strukturen och formerna för detta. I ett nära samarbete med produktionspersonalen kommer underhållsavdelningen att driva kontinuerligt förbättringsarbete.

Hög servicegrad och tillgänglighet när behovet är som störst är viktiga ledord för Textilias underhållsavdelning.

Du rapporterar till en av enhetens produktionsledare.

Vem är du

Vi ser att du har som minst gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet med inriktning mek, el och automation, gärna med PLC- kunskaper.

Vi tror att du är en engagerad och ansvarsfull person som tycker om att samarbeta och skapa resultat tillsammans med dina kollegor. Du tar initiativ och är öppensinnad. Det är viktigt att du har förmågan att uttrycka dig själv både i tal och skrift och att ta till dig instruktioner och annan information som är viktig för att kunna utföra arbetet.

VI STÅR FÖR ETT ÖPPET OCH MÅNGKULTURELLT SAMHÄLLE

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling - för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen.

Omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, både dag och kvällsarbete förekommer / Karlskrona

Tillträde

Snarast efter överenskommelse.

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar Textilia med Lernia. Varmt välkommen med din ansökan och frågor kring tjänsten till Carina Turesson, rekryterare, 0722-541767, carina.turesson@lernia.se.

Passar du in på ovanstående profil så tveka inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Referens

52065

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till