Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker till Stena Aluminium i Älmhult jobb i Älmhult på Stena Aluminium AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållstekniker till Stena Aluminium i Älmhult på Stena Aluminium AB

Underhållstekniker till Stena Aluminium i Älmhult

Stena Aluminium AB Älmhult, Kronobergs län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du självgående och driven och trivs med att ta eget ansvar? Tycker du att kvalitet- och säkerhetsarbete är A och O för att garantera en god arbetsmiljö och en bra slutprodukt? Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med planerat och avhjälpande underhåll!

Stena Aluminium är ett återvinningsföretag som tar hand om och omvandlar aluminiumspill till aluminiumlegering. En spännande arbetsmiljö med fokus på att skapa en hållbar framtid för kunder, miljö och samhälle. Välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

I rollen som underhållstekniker är du en del av underhållsavdelningen. Teamet består idag av sju underhållstekniker som nu ska bli åtta. Du kommer arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av utrustningen i vår produktionsanläggning. Arbetet består av att förbättra processer och arbetssätt för att optimera produktionen och säkerheten på anläggningen och du kommer ha ett område där du är huvudansvarig. 


arbetstider.

Arbetstid: Mån-fre 07.00-16.00. Beredskap var 4:e vecka.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning och tidigare erfarenhet av underhållsarbete samt förebyggande underhållsinsatser. Vi ser även att du har kunskap inom ett eller flera av följande områden; rekonstruktionsarbete, hydraulik, pneumatik, svetsning, maskinbearbetning, styr-och reglerteknik. Du har datorvana samt talar och skriver svenska obehindrat. Truckkort och körkort är ett krav. 

Det är meriterande om du har arbetat med systematiskt förbättringsarbete samt utformning av rutiner och arbetsinstruktioner. Likaså om du är van vid att arbeta i Officepaketet.

Som person är du lugn och  metodisk i ditt sätt att arbeta och du har en förmåga att både planera och prioritera i ditt arbete. Du är självgående och trivs med eget ansvar och uppskattar möjligheten att tilldelas ett eget ansvarsområde inom underhåll. Kvalitet och säkerhet är viktigt för dig och du arbetar utan problem självständigt så väl som i team. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.erfarenhet.

Tidigare erfarenhet av underhållsarbete och arbete med förebyggande underhållsinsatser.


ansökan.

2021-08-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Stena Aluminium med Randstad. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mikaela Hutzelmann, Rekryteringskonsult, [ Email address blocked ]  

 

Rekommenderade jobb

Underhållstekniker till Stena Aluminium i Älmhult
Stena Aluminium AB Älmhult Heltid
industrielektriker till sysav i malmö
Sydskånes Avfalls AB SYSAV Malmö Heltidsanställd
Fordonsreparatör
MTR Nordic Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201352131