Jobbet Underhållstekniker till Plastal Sverige AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållstekniker till Plastal Sverige AB publicerad av Plastal Svergie AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en driven lagspelare som är tekniskt intresserad? Och har du en positiv attityd med ett gott servicetänk? Har du dessutom tidigare erfarenhet som underhållstekniker så kan denna tjänsten på Plastal Sverige AB vara rätt för dig.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med driftsäkerhet och underhåll i produktionsanläggning, främst med inriktning på felsökning/avhjälpande och förebyggande underhåll samt förbättringsarbeten Du kommer att arbeta i ett fantastiskt team på Underhållsavdelningen i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsområden:

  • Fokusera på stabil driftsäkerhet och god tillgänglighet inom processen och utrustningarna.
  • Avhjälpande underhåll.
  • Fokusera på förbättringsåtgärder genom systematiskt analysarbete.
  • Representera underhållsavdelningen vid processmöten, nyanskaffningar samt modifiering av utrustning.
  • Inspektioner och funktionskontroller
Plastal Sverige AB har en stor och varierande maskinpark vilket betyder att det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Arbetslaget är kompetensmixade, vilket innebär att underhållsteknikerna utför både elektriskt och mekaniskt underhåll. Då arbetsplatsen är i ständig förändring och arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande krävs att du är flexibel och intresserad av att medverka till att skapa en arbetsplats i världsklass.

Kvalifikationer

  • Du har flera års erfarenhet av underhållsarbete, gärna med inriktning mot fordonsindustrin/processindustrin med fördel inom el och mek.
  • teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande med inriktning mot automation, mek eller el
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i MS Office är ett krav.
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Siemens PLC programmering arbete med hydraulik, ABB´s måleri- och hanteringsrobotar, underhållssystemet Maintmaster samt arbete i formsprutnings- och lackeringsprocesser.

Vi värdesätter dig som är ansvarsfull och gärna tar initiativ som gillar arbeta självständigt och är drivande i ditt arbete. Du är en given lagspelare och har ett metodiskt arbetssätt samt ett kreativt tekniskt tänkande.

Du kommer att ha många personkontakter både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Företaget
Plastals vision är att vara en utmärkt leverantör av avancerade plastsystem och lösningar för bilindustrin. Vi strävar efter att fungera som en fullservice leverantör som erbjuder design, utveckling, inköp, formsprutning, lackning och montering. Alltid med fokus på produkter inom våra kärnkompetenser: komplexa och avancerade formsprutade delar till bilindustrin. Med fyra toppmoderna tillverkningsanläggningar i Europa levererar vi kostnadseffektiva, avancerade plastlösningar från design till finish.

Plastal erbjuder kompletta plastlösningar tack vare vårt engagemang för kontinuerlig förbättring, innovation och våra kärnvärden: Respekt, utveckling och ansvar. På Plastal är vi dedikerade till att optimera våra processer och skapa optimalt värde för våra partners. Vi använder våra decennier av erfarenhet för att ta itu med utmaningarna som de uppstår för att ge kvalitetsresultat i tid, varje gång.

Sista ansökningsdag: 2019-08-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Janin Perez Rabanal Rekryteringskonsult Randstad. Janin.perez.rabanal@randstad.se

Referens

201235762

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till