Jobbet underhållstekniker till Pharma, Perstorp Speciality Chemical har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

underhållstekniker till Pharma, Perstorp Speciality Chemical publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Perstorp

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en mångfacetterad verksamhet som präglas av en familjär och entreprenöriell anda? Är det viktigt för dig att känna ägandeskap och engagemang i ditt arbete? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Perstorp Pharma, en del av Perstorp Speciality Chemicals AB, i Perstorp söker en underhållstekniker och erbjuder en tjänst där du är en nyckelperson både för den dagliga driften och för att vara med och utveckla den.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker omfattar dina arbetsuppgifter bland annat:

  • Riskbedömning och utförande av de tillstånd som krävs för att arbeta enligt säkerhetsföreskrifterna
  • Medverka i förbättringsarbetet för produktion och underhåll
  • Ta fram nya samt uppdatera befintliga underhållsrutiner
  • Självständigt arbeta med schemalagt underhåll
  • Strukturerat och metodiskt utföra felsökning vid driftsstörning
  • Utföra felsökning och reparation av uppkomna fel på process- och förpackningsutrustning.
  • Vid behov utifrån arbetsorder kontakta externa entreprenörer för service
Att arbeta inom Perstorpkoncernen innebär att säkerheten alltid kommer först eftersom det är en självklarhet att ingen ska skada sig på sin arbetsplats och då vi inom vårt företag tillverkar läkemedel är produktsäkerheten minst lika viktig. Att respektera, förstå och ”tänka” säkerhet är därför en av de viktigaste egenskaper vi alla har på Pharma och något som också måste vara självklart för dig.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen med någon form av mekanisk inriktning eller motsvarande teknisk kompetens. Det är meriterande om du har kunskap om el/instrument. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med underhållsarbete inom industriell produktion, med fördel inom läkemedelstillverkning eller livsmedelsindustrin. Kunskap om att arbeta enligt LEAN med dess olika verktyg är inte främmande för dig. Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. Du har en positiv inställning och ett flexibelt, motiverande arbetssätt som kännetecknas av god service, noggrannhet och hög kvalitet. Vidare söker vi dig som har lätt för att samarbeta med andra människor och som bemöter dina medmänniskor utifrån deras förutsättningar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Perstorp Specialty chemicals AB, Pharma

Ort: Perstorp

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Perstorp Pharma med Randstad. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann på mikaela.hutzelmann@randstad.se alternativt 0768-554059.

Om Företaget
I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 13,6 miljarder kr och har 1 500 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

Perstorp Pharma, som ingår i Perstorpkoncernen, tillverkar och kontrollerar läkemedel och sårvårdsprodukter. Pharma har ca 55 anställda varav ett 40-tal arbetar inom produktionen. Atmosfären är familjär och beslutsvägarna korta. Produktionen sker i renrumsmiljö med höga krav på GMP (Good Manufacturing Practise) för läkemedelstillverkning.

Referens

201189619

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till