Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker till Nimo i Hova jobb i Gullspång på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållstekniker till Nimo i Hova på Uniflex

Underhållstekniker till Nimo i Hova

Uniflex Gullspång, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Nimo som startade sin framgångsrika verksamhet redan 1944, omsätter idag cirka 210 miljoner kronor och har drygt 100 engagerade medarbetare. Nimo erbjuder världens mest omtyckta, energisnåla och skonsamma torkskåp, tvättbänkar och tekniska tillbehör för klädvårdsrummet till återförsäljare, grossister och konsumenter över hela Norden. Det är ett helsvenskt bolag med huvudkontor och fabrik i Hova i norra Skaraborg. Nimo förser marknaden med högkvalitativa och nyskapande produkter för klädvårdsrummet och utvecklas ständigt mot att bli ett ännu mer modernt och innovativt företag. Därigenom skapas trygghet för kunder, anställda och ägare. Vi fortsätter vår expansion och söker nu en erfaren Underhållstekniker. Vill du vara med och driva samt utveckla vårt underhållsarbete vidare i en fin industrimiljö med duktiga kollegor, kanske detta är jobbet för dig? ARBETSUPPGIFTER: Som underhållstekniker i vår produktion utför du reparations- och installationsarbeten samt förebyggande underhållsarbete. Du arbetar med att lära ut den dagliga vården av produktionsutrustning till övriga medarbetare i produktionen samt kommer att jobba med implementering och ständiga förbättringar av vårt underhållssystem. I arbetet ingår att jobba med underhåll men också med service av automatiserad utrustning. Arbetet utförs ibland helt självständigt men stundom också tillsammans med dina kollegor i ditt arbetslag. Vi arbetar inom fastställda rutiner för god arbetsmiljö, kvalitet och effektivitet där du tillsammans med kollegor och närmaste chef tillser att prioriteringar av underhåll utifrån underhålls- och produktionsbehov görs.

Personliga egenskaper
VEM SÖKER VI? Vi söker dig som har en bred teknisk erfarenhet och är en kreativ problemlösare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en automatiserad tillverkningsindustri och har du dessutom vana av produktion inom plåt så är det ett extra plus. Du är van att hitta och avgränsa fel eller en skada genom effektiv felsökning. Grundläggande el-kunskaper är meriterande liksom kunskaper inom svetsning. Dina datavana är god och då vi utför arbeten enligt skrivna instruktioner samt dokumenterar utförda arbeten, kan du uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och som person bör du vara ansvarstagande, flexibel och positiv. Vi värdesätter att du är öppen för förändringar och har en nyfikenhet att prova nya lösningar. Vi erbjuder ett fritt och utvecklande jobb som underhållstekniker där du får vara med och göra skillnad!


Nimo arbetar med Uniflex Bemanning och Rekrytering i denna rekryteringsprocess och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Anställningen sker direkt hos Nimo. Sista ansökningsdag är 12/11. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vid frågor kontakta rekryteringsansvariga på Uniflex: Lotta Birkfeldt, Tel: 073-600 68 47, Monica Andersson, Tel: 073-600 68 46

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55931