Jobbet Underhållstekniker till internationellt företag med stora möjligheter! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Underhållstekniker till internationellt företag med stora möjligheter! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du bli vår kunds nästa kollega och arbeta i ett globalt företag med stora möjligheter att påverka deras spännande förändringsresa? Fortsätt då läsa nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund som befinner sig i ett oerhört spännande skede med sin verksamhet, letar nu efter en driven, ödmjuk och ambitiös lagspelare till deras verksamhet strax utanför Helsingborg.
Vi tror att du antingen är nyexad eller med några års arbetslivserfarenhet på nacken och är på jakt efter ett uppdrag där du verkligen vill utmanas och får möjligheten att utvecklas på.

Du kommer gå in i en roll som underhållstekniker där dina främsta arbetsuppgifter kommer inkludera drift samt analys och problemsökning av underhållsystemet , du kommer planera och ta hand om produktionsstopp samt bli proffs i underhållsystemet API och även stötta kollegor i detta med b.la. internutbildningar.
Vidare kommer du ha tät dialog med såväl interna som externa kontakter.

Vid anställning kommer du att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund. 6 månaders provanställning tillämpas, där målsättningen är att du blir övertagen och anställd direkt av kundföretaget efter avslutad provanställning.

Arbetstiderna är primärt 06:30-14:30, viss helg kan förekomma.
Då vi rekryterar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt.

Detta söker vi:

Som person är du van vid att arbeta och tänka kritiskt, samtidigt som du är pedagogisk och är van vid att tänka serviceinriktat. Du kommer arbeta tätt med produktionen och vara underhållschefens högra hand.
Då vår kund har en internationell marknad ser vi att du talar och skriver flytande i engelska och svenska.
Dina datorkunskaper är mycket goda och har du erfarenhet utav API eller något annat underhållsytem är det väldigt meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42867

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.