Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Örebro jobb i Örebro på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Örebro på Intenso Teknikrekrytering

Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Örebro

Intenso Teknikrekrytering Örebro, Örebro län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Underhållstekniker
till Örebro

Letar du nya utmaningar och vill vara del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!  

På Elis anläggning i Örebro är vi ett härligt team som varje dag gör sitt yttersta för att möta våra kunders krav och önskemål. Vi arbetar prestigelöst över avdelningsgränserna och vi kännetecknas av högt servicetänk i alla led. Stort fokus på miljö samt allas säkerhet och arbetsmiljö är hjärtefrågor för oss.

Som underhållstekniker kommer du ha varierande arbetsuppgifter och ha ett självständigt arbete. Vi värdesätter din förmåga till att ta egna initiativ, att du som vi, brinner för miljö samt att du har högt service- och säkerhetstänk. Vi tycker om enkel och rak kommunikation och självklart förgyller ett leende på läpparna allas dag.

Du kommer ha många kontaktytor i ditt dagliga arbete, både vår produktionspersonal och ledning kommer vara intresserade av ditt arbete. Du kommer delta i olika projekt, se till att vår maskinpark är i bästa möjliga trim för att möta våra kunders och andra intressenters krav. Du kommer att vara en viktig del i att lyfta vår fina anläggning till nästa nivå.'

- Karl-Erik Wallin, platschef Örebro

Vad innebär rollen som underhållstekniker?

I arbetsuppgifterna ingår det att vara delaktig i underhållsarbetet för både det dagliga och förebyggande underhållet. Du kommer att ingå i ett underhållsteam bestående av två personer. Arbetet sker i samarbete med underhållsteamet och produktionspersonal, men även självständigt.

Mer specifikt innebär rollen:

  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och ånga.
  • Arbete inom VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning.
  • Uppstart samt stängning av anläggningen.
  • Planering och uppföljning av förebyggande underhåll.

Tjänsten är dagtid och du rapporterar till produktionschefen.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett marknadsledande företag där miljö- och hållbarhetsfrågorna står högt på dagordningen. Vi kan dessutom erbjuda dig en variationsrik och utmanande vardag.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?

Som person är du en driven och strukturerad problemlösare som är van att samarbeta och är en god lagspelare. Du har även god vana vid leverantörskontakter och affärsmannaskap när det gäller bedömning av reperationsinsatser. Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan se nyttan av dokumentation i vårt underhållssystem (TOM). 

Vad kan du?

Du har helst några års erfarenhet av underhållsarbeten alternativt tillförskaffat dig liknande kunskaper genom teknisk utbildning. Kunskaper inom elektronik, processelektronik och mekanik är meriterande. 

Vi ser också att du lägst har gymnasieutbildning och har god datorvana. Vårt koncernspråk är engelska och det är en merit om du behärskar engelska i både tal och skrift. 

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl-Erik Wallin, platschef, på telefon 070-659 29 14.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan.

Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 12 september 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 26 anläggningar spridda över landet.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7069491a86fd4fe29d0f9070561a03