Jobbet Underhållstekniker till Cenova! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Underhållstekniker till Cenova! publicerad av Skill

Heltid
Mjölby
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av underhållsarbete inom processindustrin? Trivs du med utveckling och förbättringsarbete? Cenova fortsätter att expandera och söker nu underhållstekniker till sin teknikavdelning!

Om företaget
Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning och vakuumformning. All produktion sker i renrum då produkterna tillverkas inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare till Cenovas Teknikavdelning, du kommer att vara delaktig och drivande i arbetet med att underhålla och förbättra befintlig produktionsutrustning för montering av produkter. I arbetet ingår även att deltaga eller utföra valideringar av våra processer.

Din profil
Vi söker dig som är självgående, drivande och flexibel person som gillar att ha många bollar i luften. Har lätt för att samarbeta med olika funktioner inom företaget och gillar att lösa problem självständigt eller i grupp. Du är noggrann, ordningsam och strukturerad. Du är kvalitetsmedvetenhet och har förståelse för våra kunders krav, vilket är en av Cenovas hörnstenar. Du skall ha datorvana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha grundläggande kunskaper i engelska. Du har erfarenhet av arbetsuppgifter likt ovan. Har goda kunskaper i pneumatik och i övrigt vanligt förekommande styr och reglerutrustning samt vissa kunskaper i PLC-programmering.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se,013-329426 alternativt Isa Welander, isa.welander@skill.se, 013-4958966

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3559

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till