Jobbet Underhållstekniker sökes för direktrekrytering till Textilia i Örebro! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållstekniker sökes för direktrekrytering till Textilia i Örebro! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av underhållsarbete mot el eller mekanik? Just nu söker vi efter en nyfiken och snabblärd underhållstekniker till vår kund Textilia i Örebro

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu för vår kund Textilias vägnar en underhållstekniker till tvätteriet i Örebro. Textilias enhet i Örebro är ett av Sveriges större tvätterier. Huvudkontoret finns även i samma fastighet. Varje arbetsdag levererar anläggningen ut 21 ton rena textilier. Anläggningen förfogar över en modern och till stora delar helautomatisk maskinpark. Packning, lastning och transporter sker med egen personal och egna transportbilar. Då en av de befintliga underhållsteknikerna ska gå i pension letar de nu efter en ersättare till sitt serviceteam.
Arbetet innebär skiftgång (2-skift) och man är två tekniker på varje skift.

Som underhållstekniker vid Textilia så kommer du bland annat att inspektera, felsöka och utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på tvätteriets produktionsutrustning och fastighet.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
•Utföra förebyggande/avhjälpande underhåll
•Felsöka i styrsystem, både elektroniskt och mekaniskt
•Inspektera maskiner/fastighet för att i tidigt skede upptäcka brister
•I samarbete med ditt team arbeta proaktivt för att produktionsstörningar ska hållas på en låg nivå

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer efter genomförd process att bli anställd direkt hos vår kund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Örebro men visstid/provanställning kan tillämpas till en början.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som Underhållstekniker vid Textila behöver du vara stresstålig och är van att arbeta under högt tempo och med flera bollar i luften. Det krävs också att du är nyfiken och tekniskt intresserad. Du är medveten om att förebyggande underhåll och förbättringsarbeten ger bra arbetsmiljö och kvalitet i alla led. Då arbetet ibland sker i nära samarbete med annan personal behöver du vara en god kommunikatör och hålla en hög servicegrad. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Krav för att vara aktuell för tjänsten:
-Som lägst gymnasieutbildning inom el eller mek, gärna mekatronik.
- Du behöver ha några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Med fördel mot underhållsarbete.
- Goda datorkunskaper, gärna erfarenhet av styrsystem inom tillverkning- eller produktionsindustri.
-Det är viktigt att du har förmågan att uttrycka dig själv både i tal och skrift på svenska och kan ta till dig instruktioner och annan information som är viktig för att kunna utföra arbetet.

Meriterande för rollen
- Arbetslivserfarenhet av en liknande roll mot maskin- och fastighetsunderhåll.
- Relevant vidareutbildning inom el eller mekanik, gärna med behörighet.
- Språkkunskaper i engelska och tyska eftersom många av maskinleverantörerna som ibland rådfrågas finns i utlandet.

Vi använder löpande urval och intervjuer, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Sök därför redan idag!

Sökord: Underhållsmekaniker, Eltekniker, Underhållstekniker Örebro, Underhållstekniker Textilia

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51917

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till