Jobbet Underhållstekniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållstekniker sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Motala

Arbetsbeskrivning


Arbetar du idag som underhållstekniker men vill ha mer ansvar? I denna tjänst kommer du få arbeta med gammal som ny teknik. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som underhållstekniker hos Borö Pannan AB kommer du ha ansvaret att underhålla och reparera pressarna, även kundkontakt mot företagets underleverantörer. Du kommer få tillgång till deras affärssystem och där kommer det finnas schemalagd service på maskiner och även historiska fel sedan tidigare. Det kommer ingå mycket olika typer av felsökning. Det kommer finnas en person som du kommer gå bredvid de första månaderna under introduktionen. Mer information ges vid intervju.

Om företaget
Vår kund BORÖ AB är moderbolaget i en familjeägd industrikoncern som utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av främst värmeprodukter. Koncernen har sitt huvudkontor i Kalix där man specialiserat sig på tillverkning av ackumulatortankar och varmvattenberedare för värmeinlagring. Tillverkningen består till största del av automatiserad lineproduktion samt här ligger även utvecklings- och maskinbyggnationsavdelningen. Även specialtankar tillverkas vid enheten. De är idag cirka 75 stycken i bolaget.

Din profil
Skallkrav: - Svenska - 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet t.ex. underhållstekniker eller fordonstekniker - Ritningsläsning - Intresse för felsökning och reparation Meriterande: - Relevant utbildning - Tidigare kunskap från gamla pressar - El behörighet Personliga egenskaper och beteenden: För att du ska trivas i rollen som underhållstekniker behöver du vara tekniskt intresserad och vara en problemlösare. Du kommer arbeta väldigt självständigt men med mycket kontakt med andra människor. Detta gör att du som person kommer behöva trivas med att arbeta själv men behöver även vara duktig på att kommunicera med andra människor.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Motala Omfattning: Tillsvidare Lön: GFL Interjuver kommer ske löpnade, och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatumet.

Referens

20254

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till