SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker jobb i Linköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Underhållstekniker på Randstad AB

Underhållstekniker

Randstad AB Linköping, Östergötlands län Deltid
Ansök på företagets hemsida
Som nyexaminerad har du nu möjligheten till en riktig kickstart i din karriär, då vi på Randstad Engineering söker flertalet Underhållstekniker!  För att stärka vår kund i Linköping söker vi just nu flertalet Underhållstekniker som genom konsultuppdrag kan vara en del av deras dagliga förbättringsarbete, där du får möjlighet att utvecklas i en innovativ miljö.

Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


kvalifikationer.

Du har relevant teknisk utbildning inom högskola och/eller universitet som exempelvis maskinteknik, alternativt en bakgrund inom underhållsverksamhet. Som person är du engagerad, strukturerad och driven. Du är även lösningsorienterad och initiativrik. Vi ser också att du arbetar bra både självständigt och i grupp. ansvarsområde.

Tjänsten innebär arbete med underhållstekniska frågor inom mekanik, hydraulik, elektromekanik, säkerhetsmateriel, struktur (komposit,plåt) och Ground support equipment (GSE). Verksamhetsområdet är brett och dina ansvarsområden skulle innefatta:  

  • Tekniska utredningar
  • Analyser av drift och underhåll
  • Framtagning av förslag på modifiering
  • Framtagning av underhållsinstruktioner
  • Utveckling och framtagning av provnings- och underhållsutrustning. 
Du arbetar mycket självständigt med inslag av arbetsuppgifter i projekt, vilket erbjuder möjligheter till variation och utveckling både teoretiskt och praktiskt.  Resor i tjänsten kan förekomma, både inom och utanför Sverige.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201417241