Jobbet Underhållstekniker i Nyköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållstekniker i Nyköping publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Katrineholm

ArbetsbeskrivningUnderhållstekniker/Mekaniker

Vi söker nu efter duktiga underhållstekniker/mekaniker som vill arbeta skift i Nyköping.Arbetsuppgifter:

Du kommer att bli en viktig kugge i företagets underhållsorganisation där du i team  medverkar till att utveckla och förbättra samt reparera och förebygga underhållsarbetet i fabriken. Tillsammans med dina duktiga kollegor jobbar du med att ständiga förbättringar samt bedriva planerat underhåll på bästa sätt.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara omväxlande men som underhållsmekaniker är dina främsta arbetsuppgifter att aktivt arbeta med förebyggande underhåll och reparationer inom de olika produktionsenheterna.

Med ett effektivt och flexibelt arbetssätt används de olika resurser som finns, det betyder att du som söker denna tjänst måste vara flexibel som person samt en problemlösare som kan arbeta självständigt men även trivas bra i grupp.Kompetens:

- Yrkesteknisk utbildning

- Tidigare erfarenhet inom Produktionsunderhåll/mekanikerMeriterande

-  Erfarenhet av Mek-yrken.

- Erfarenhet som underhållsmekaniker inom industri.

- Erfarenhet inom tillverknings- eller processindustri.Bakgrund:

Vi tror att du som söker är en händig person med en utbildning inom exempelvis industri/metall, alternativt har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande områden. Du har ett stort intresse av mekanik och teknik som har följt med dig genom arbetslivet. Teknisk dokumentation är inget problem för dig och du förstår sambandet mellan produktionsmaskiners mekaniska och elektriska system. Egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van vid självständigt arbete och som tar egna initiativ och är noggrann. Du är händig och arbetar gärna praktiskt och är inte rädd för att ta i. Vi förutsätter att du är flexibel och ordningsam samt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du som söker denna tjänst ska även vara driven och villig att utvecklas. Vi arbetar ständigt med förbättringar och att bedriva planerat underhåll och du kommer där att bli en viktig kugge.  Information:

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Heltid/Nyköping/Skift

 En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.

 Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

46264

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till