Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker jobb i Landskrona på Oatly Sweden Operations & Supply AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållstekniker på Oatly Sweden Operations & Supply AB

Underhållstekniker

Oatly Sweden Operations & Supply AB Landskrona, Skåne län Heltid
Oatly AB är ett innovativt företag med stark framtidstro och engagerade medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer unika havrebaserade livsmedel. Oatly har kontor, innovations- och produktionsanläggning i Landskrona och huvudkontor i Malmö. Med en stark tillväxt på en internationell marknad har Oatly många spännande utmaningar och projekt framför sig.

Vi söker erfarna underhållstekniker till Oatly i Landskrona.

Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker på Oatly kommer du att utföra förebyggande service, underhåll och reparationer, avancerade felsökningar samt maskininstallationer i företagets maskinpark. Du kommer att arbeta med företagets underhållssystem och i verkstaden. Du kommer även att utföra underhåll och service av fastigheten.

Arbetet sker i skiftgång. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av produktionsteknik och processindustri, gärna inriktning på livsmedel. För att lyckas i rollen som tekniker ser vi att du har erfarenhet ifrån arbete med automation så som PLC, styr- och reglerteknik och pneumatik. Meriterande om du har kunskaper i TIG-svetsning och elektronik samt teknisk utbildning, gärna el- och automation.

Du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning. Förbättringsarbete är en motivationsfaktor för dig och du har god förståelse för industriell tillverkning.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att analysera och lösa problem både teoretiskt och praktiskt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Oatly erbjuder dig 
Oatly är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som medarbetarna. Oatly erbjuder en roll i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden kombinerat med driv och entreprenörsanda.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på 314424855460. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på JKS Sverige på 040 12 12 25.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 231498