Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker Instrument/Automation jobb i Hässleholm på Perstorp

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållstekniker Instrument/Automation på Perstorp

Underhållstekniker Instrument/Automation

Perstorp Perstorp, Skåne län Heltid

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en underhållstekniker Instrument/Automation.

Arbetsuppgifter

Som instrumenttekniker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra produktionsanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem.

I rollen som instrumenttekniker ingår du i en grupp som självständigt arbetar med att ge produktionsanläggningen, och dess olika stödfunktioner, ett professionellt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. 

En god och säker arbetsmiljö är en av Perstorp viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med säkerhet samt hälsofrämjande åtgärder.

För att du ska få en så bra start som möjligt och kunna bli en självständig tekniker, får du ett anpassat introduktionsprogram där du kommer få gå tillsammans med en erfaren tekniker i början av din anställning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på dagtid med placering i Perstorp. På sikt kommer beredskapstjänst att ingå.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot automation eller motsvarande, gärna med påbyggnadsutbildning på eftergymnasial nivå, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. 

Har du erfarenhet av arbete som instrumenttekniker inom process- eller annan tillverkningsindustri samt allmän el-behörighet är detta meriterande. 

För tjänsten krävs B-körkort.

Du sätter säkerheten först, har ett gott ordningssinne och agerar metodiskt och med eftertanke. Samtidigt är du är inte rädd för att ta egna initiativ, är nyfiken och vill lösa problem. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

Låter det som ett jobb för dig?

Välkommen med din ansökan senast 30/9 2021!


I över 130 år har Perstorp ägnat sig åt att förbättra vardagen för miljontals människor världen över med innovativ kemi. Vi omsätter 14,9 miljarder kr och har 1 350 anställda i Asien, Europa samt Nordamerika. Våra specialkemikalier gör allt från bilar till burkar, från segel till skor, lättare, starkare och säkrare. Vår företagskultur genomsyras av våra kärnvärden fokuserad innovation, pålitlighet och ansvarstagande.

 Site Perstorp, belägen i södra Sverige, är en av Perstorpkoncernens största tillverkningsanläggningar som varit i drift sedan 1881. Bas- och specialpolyoler, formiater, organiska syror och formalin är de främsta produkter som tillverkas i Perstorp.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1339582