Jobbet Underhållstekniker inom elektromekanik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Underhållstekniker inom elektromekanik publicerad av Scania

Heltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivning

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker underhållstekniker med elektromekanisk bakgrund till produktionsunderhåll i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som underhållstekniker inom el/mekanik innefattar att du utför förebyggande och avhjälpande underhåll på PLC-styrda produktionsutrustningar bland annat. I dina arbetsuppgifter ingår felsökning, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller och även att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser och bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Vi erbjuder dig
Tjänsten som underhållstekniker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom elektromekanik samt erfarenhet av underhåll från industrin. Kunskaper inom PLC-system är ett krav.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt är du flexibel och har en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personlig egenskaper.
Du har B-körkort och kan arbeta skift.

Kontaktpersoner
Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn. 0855385758
Fredrik Malm, Underhållsledare, tfn. 0738018953
Terry Genc, Underhållsledare, tfn. 0855385185

Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 31 januari. Urval kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Referens

20183185

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till