Jobbet Underhållstekniker / Servicetekniker / Elektriker / Mekaniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållstekniker / Servicetekniker / Elektriker / Mekaniker publicerad av Bravura

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Landskrona

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en bred roll innefattandes mekanik, el, service och underhåll? Vi söker efter en erfaren underhållstekniker med elintresse som motiveras av att arbeta med problemlösning. Här erbjuder vi dig ett arbete präglat av den senaste tillgängliga tekniken i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Bravura söker för kunds räkning efter en underhållstekniker. Företaget är väletablerat med lång branscherfarenhet och har totalt ca 30 000 anställda globalt och är representerade i över 20 länder runt om i världen. Företagets arv och innovationsförmåga positionerar dem som ledande i utvecklingen av system för förbrännings-, hybrid- och elfordon. De strävar ständigt efter att skapa teknik som förbättrar effektiviteten, minskar utsläppen och förbättrar prestanda i alla typer av fordon.

Arbetsuppgifter

I rollen underhållstekniker ingår du i elmotorproduktionsteamet. Teamet är nystartat och arbetar med en unik och ny produktionslina i Sverige. Här arbetar du främst med underhåll och reparationer av utrustning och maskiner med både el och meknik. Du tillhandahåller support vid avvikelser och arbetar även med förbättrings- och installationsarbete i produktionen.

Formella krav

• Teknisk utbildning på gymnasienivå med inriktning mot el/automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet • God erfarenhet av felsökning i elektriska system, maskinsystem och av underhållsarbete • Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska • PLC kunskaper (meriterande) • Erfarenhet av fleroperationsmaskiner (meriterande) Vi ser att du kan hantera stressfulla situationer och ta eget ansvar i det dagliga arbetet. Du är en lagspelare som skapar en bra stämning i teamet. Vidare har du ett stort intresse av förbättringsarbete där du bidrar med din flexibilitet och initiativtagande. Du strävar hela tiden efter att leverera bästa möjliga service och support, såväl utåt i organisationen som internt inom avdelningen. I rollen som underhållstekniker är du noggrann, lösningsorienterad, effektiv och kvalitetsmedveten.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Plats: Landskrona Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Underhållstekniker, Underhållsmekaniker, Servicetekniker, Mekaniker, Elektriker, Underhåll, Service, Teknik, PLC, El, Automation, Industri, Installation, Drift, Landskrona

Referens

2822801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till