Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållstekniker, Malmö, tvåskift (morgon/kväll) jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållstekniker, Malmö, tvåskift (morgon/kväll) på Poolia

Underhållstekniker, Malmö, tvåskift (morgon/kväll)

Poolia Malmö, Skåne län Heltid

Är du en duktig tekniker som trivs i en bred och omväxlande roll? Vill du dessutom arbeta på ett sunt företag som valt att behålla sin produktion i Malmö och själva har konstruerat sin maskinpark ner på komponentnivå? Sök då tjänsten som underhållstekniker på TePe.

Om tjänsten
TePe har en produktionsmiljö som till stora delar är egenutvecklad och automatiserad. Steg för steg kan man följa hur produkterna tar form – från råmaterial till färdigpaketerade produkter. Maskinerna är finmekaniska och miljön är ren och tyst.

Som underhållstekniker säkerställer du att produktionen flyter på som den ska. Du arbetar med akut service och förebyggande underhåll i en miljö som inkluderar mekanik, pneumatik, el och automation i samverkan.

Du kommer att ingå i ett team av underhållstekniker som arbetar tvåskift, där det även finns möjlighet att arbeta natt. Ni följer ert skift och arbetar i nära samarbete med operatörer och arbetsledare. Vid komplexa problem är det skönt att veta att de konstruktörer som ritat maskinerna också finns tillgängliga på företaget.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs en dokumenterad erfarenhet av att arbeta med underhåll i en industriell miljö. Du är van vid kvalificerad felsökning och problemlösning men även förebyggande underhåll och projekt för ständiga förbättringar. Vidare är du van vid att arbeta med finmekaniska detaljer och har en bred teknisk förståelse. Som bas har du någon typ av teknisk utbildning (minst gymnasium) men allra viktigast är din reella kompetens inom området.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och självgående. Du älskar problemlösning och kan prestera även i pressade situationer. Du har förmågan att prioritera och värdesätter ordning och reda på din arbetsplats. Dina nuvarande kollegor beskriver dig som en god kamrat som det är lätt att samarbeta med.
Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Om verksamheten
TePe Munhygiensprodukter AB är ett svenskt familjeägt företag grundat 1965. Sortimentet av tandborstar, mellanrumsborstar och tandstickor är framtaget med tandvårdsexpertis i syfte att främja en god munhälsa. All design, utveckling och produktion äger rum vid TePes huvudkontor i Malmö, Sverige. Genom att han kontroll över hela värdekedjan kan vi säkerställa effektivitet, kvalitet och goda arbetsförhållanden. Dotterbolag i åtta länder och distributörer i 60 länder marknadsför produkterna som i huvudsak säljs via tandvård, apotek och dagligvaruhandeln. TePe har 340 anställda och en omsättning på 900 miljoner. Företaget uppvisar en god lönsamhet och tillväxt.

[ Link removed ]


I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Poolia. Ansökningar kommer att behandlas löpande så sök redan idag.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60981