Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållssamordnare El & Instrument – Öresundskraft, Ängelholm jobb i Ängelholm på PAf Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Underhållssamordnare El & Instrument – Öresundskraft, Ängelholm på PAf Rekrytering AB

Underhållssamordnare El & Instrument – Öresundskraft, Ängelholm

PAf Rekrytering AB Ängelholm, Skåne län Heltid

Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi får vision. \'För en bättre värld\'. 
[ Link removed ]

Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärsarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! [ Link removed ] . Se gärna filmen [ Link removed ]

Om verksamheten
Inom vårt Affärsområde Produktion ansvarar vi för drift och underhåll samt löpande utveckling och optimering av all energiproduktion inom Öresundskraft (Helsingborg och Ängelholm). Inom Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi ca 25 underhållssamordnare och underhållsingenjörer som, inom våra olika specialområden, ansvarar för löpande och förebyggande underhåll vid Filbornaverket och Västhamnsverket, i Helsingborg samt vid Åkerslundsverket, i Ängelholm. Just nu genomför vi flera större investeringsprojekt inom styrning, automation- och anläggningsteknik, samtidigt som vi fortsätter att utveckla och förbättra våra arbetssätt. 

Om tjänsten
Öresundskraft har valt att använda sig av underentreprenörer, för delar av det dagliga praktiska underhållsarbetet. I din roll som Underhållssamordnare El & Instrument kommer du att ansvara för ditt funktionsområde, vilket innebär att du planerar, bereder och leder/fördelar arbeten samt gör uppföljningar tillsammans med våra samarbetspartners. Naturligtvis kommer du också att göra en hel del egen felsökning och eget praktiskt arbete. Du kommer att vara placerad på Åkerslundsverket, men i rollen ingår det även att kunna hjälpa och stödja kollegor vid våra andra anläggningar, i deras underhållsarbeten och projekt. Rollen har en stor bredd och du kommer att behöva hantera många typer av arbeten. Allt från akut problemlösning och/eller planerade servicearbeten, besiktningar till förebyggande underhållsarbeten/förbättringar rörande el och instrument, styrningar – alltid i ett nära samarbete med dina kunniga kollegor.   

Du samarbetar dagligen med underhållsteamet på Åkerslundsverket (inom mekanik och el/automation), samt med vår anläggningsansvarig, driftpersonal, projektledare och externa samarbetspartners. I rollen har du ett viktigt ansvar för att kontrollera utfört arbete, både vad gäller kvalitet och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du också för att vi har tillgång till de reservdelar vi behöver för anläggningens dagliga drift.

Vi strävar alltid efter att styra verksamheten från avhjälpande till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstoppen. Här blir du en viktig spelare. I ditt arbete är du en förebild vad gäller föreskrifter och regler inom miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. Utöver arbetet med den dagliga driften kommer du också att ha ett nära samarbete med underhålls- och anläggningsansvariga i planeringen av våra återkommande revisionsstopp och projekt. Tjänsten är dagtidsgående (måndag-fredag) med en återkommande beredskapsvecka (var femte vecka). Du rapporterar direkt till Underhållschefen för Åkerslundsverket.

Om dig
För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet av underhållsarbete (el & instrument) inom kraft- & värmeproduktion eller inom annan tyngre processindustri, alternativt maritimt underhåll. Du har en troligen en eftergymnasial teknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som industrielektriker/instrumentare. Naturligtvis har du goda el-kunskaper under 1000 V (gärna en B-behörighet, f.d. BB1) och är van vid felsökning av styrsystem/styrskåp, brytare, sensorer och automation. Vi förutsätter att du har en mycket god datorvana och en tidigare erfarenhet av dokumentation/hantering av arbetsorder med hjälp av något underhållssystem, t.ex.: API Pro.

Det är meriterande om du har kunskaper inom Auto CAD och om du är bekant med automationsstyrning/ PLC (Siemens S7) och/eller vårt styrsystem ABB 800xA. I rollen kommer du att behöva ha körkort (B) och vi utgår ifrån att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift. 

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Underhållssamordnare behöver du vara strukturerad, proaktiv, flexibel och bra på att samarbeta, såväl inom organisationen som med externa samarbetspartners. Du behöver också ha lätt för att se helheten, förstå ett system, så att du på detaljnivå kan hitta en praktisk lösning. Du trivs när ingen dag är den andra lik och när nya utmaningar och omprioriteringar är mer regel än undantag. Naturligtvis är du genuint tekniskt intresserad och har en god problemlösningsförmåga.

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - välkommen till Öresundskraft!

Kontakt och Ansökan 
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller på [ Link removed ] . Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2022-02-18.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö: 
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [ Link removed ]

Vi ser fram emot din ansökan!

FACKLIG KONTAKT
Muris Lelic, Vision, 042-490 3854
Kristina Lassing, Akademikerna, 042-490 3823

Sökord: underhållsarbete / underhåll / automation / styr- och reglertekniker / underhållssamordnare / underhållsansvarig / underhållstekniker / industrielektriker / elektriker / underhållsingenjör / underhållskoordinator / instrumentare / automationstekniker / instrumenttekniker / servicetekniker / serviceingenjör /

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 180084