Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Underhållssamordnare El & Automation – Öresundskraft, Helsingborg job in Helsingborg at PAf Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Underhållssamordnare El & Automation – Öresundskraft, Helsingborg på PAf Rekrytering AB

Underhållssamordnare El & Automation – Öresundskraft, Helsingborg

PAf Rekrytering AB Helsingborg, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om Öresundskraft
Vi är 400 positiva klimataktivister som tillsammans med våra 125 000 kunder skapar smarta tjänster, resurseffektiv energianvändning och ett hållbart energisystem. Öresundskraft ägs av Helsingborgs stad. Med allt ifrån el, fjärrvärme, biogas, fjärrkyla, bredband och stadshubb för Internet of Things till energitjänster lever vi får vision. \'För en bättre värld\'. 
[ Link removed ]

Våra kunder ska få en enkel och behaglig energitillvaro. Lika enkelt ska det vara att trivas och må bra som medarbetare! Nyrenoverade kontorslokaler i all ära – alla får dessutom både träna varje vecka och årligen volontärsarbeta 17 timmar på betald arbetstid. Vi har helt enkelt gett oss sjutton på att tillsammans med kunder och samarbetspartners lösa klimatutmaningarna för nordvästra Skåne. Kom och hjälp oss i detta viktiga arbete! [ Link removed ] . Se gärna filmen [ Link removed ]

Om verksamheten
Inom vårt Affärsområde Produktion ansvarar vi för drift och underhåll samt löpande utveckling och optimering av all energiproduktion inom Öresundskraft (Helsingborg och Ängelholm).Inom Underhållsavdelningen, där denna tjänst är placerad, är vi ca 25 underhållssamordnare och underhållsingenjörer som, inom våra olika specialområden, ansvarar för löpande och förebyggande underhåll vid Filbornaverket och Västhamnsverket, i Helsingborg samt vid Åkerslundsverket, i Ängelholm. Just nu genomför vi flera större investeringsprojekt inom styrning, automation- och anläggningsteknik, samtidigt som vi fortsätter att utveckla och förbättra våra arbetssätt. 

Om tjänsten
Eftersom Öresundskraft har valt att använda sig av underentreprenörer, för större delen av det dagliga praktiska underhållsarbetet, kommer du i din roll som Underhållssamordnare El att huvudsakligen planera, bereda, leda/fördela samt göra uppföljningar tillsammans med våra samarbetspartners. Naturligtvis kommer det även att innebära en hel del felsökning och eget praktiskt arbete.  Du kommer att ha din bas på Västhamnsverket men kommer, vid behov, att arbeta vid våra övriga anläggningar och stödja kollegor i pågående underhållsarbete, via vårt underhållssystem (API Pro). Rollen har en stor bredd och du kommer att hantera alla typer av arbeten från akuta och planerade åtgärder, servicearbeten, besiktningar till förebyggande underhåll rörande el och automation – alltid i ett nära samarbete med driftavdelningen.

Dina närmsta kontaktytor är dina kollegor i teamet på Västhamnsverket (inom mekanik respektive instrument), samt anläggningsansvarig, driftpersonal, projektledare samt externa samarbetspartners. I rollen har du också ett viktigt ansvar för uppföljningar av kvalitet och ekonomi för genomförda arbeten samt att säkerställa att vi har rätt reservdelar tillgängliga vid respektive anläggning.  

Underhållsteamets mål är att styra verksamheten från avhjälpande till förebyggande underhåll och på så sätt minimera produktionsstoppen. Här blir du en viktig spelare. I ditt arbete är du en förebild, att följa, vad gäller föreskrifter och regler inom miljö, arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och ekonomi. Utöver det dagliga arbetet kommer du också att ha ett nära samarbete med underhålls- och anläggningsansvariga i planeringen av återkommande revisionsstopp och projekt. Tjänsten är dagtidsgående, med periodvis återkommande beredskap, och du rapporterar direkt till Underhållsansvarig chef för Västhamnsverket.

Om dig
För att vara framgångsrik och trivas i tjänsten tror vi att du har några års erfarenhet av underhållsarbete inom kraft- & värmeproduktion eller annan tyngre processindustri, alternativt maritimt underhåll.
Du har en teknisk utbildning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, som elektriker eller som Sjö- eller Energiingenjör. Du har naturligtvis goda el-kunskaper under 1000 V (eller B-behörighet, f.d. BB1) kompletterat med goda kunskaper inom felsökning av styrsystem/styrskåp, brytare och automation. Vi förutsätter att du har en mycket god datorvana (gärna en tidigare erfarenhet av något underhållssystem), körkort, och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift. 

Det är meriterande om du har en behörighet över 1000 V och kunskaper inom Auto CAD (dokumentation, ritning) och om du är bekant med styrsystem från Siemens och/eller ABB 800xA.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Underhållssamordnare behöver du vara strukturerad, proaktiv, flexibel och bra på att samarbeta, såväl inom organisationen som med externa samarbetspartners. Du behöver också vara bra på att se helheten och med lätthet gå ned på detaljnivå för att hitta praktiska lösningar, som förflyttar underhållsarbetet från avhjälpande till förebyggande. Du trivs med en varierande arbetsdag, där nya utmaningar och omprioritering är mer regel än undantag. Naturligtvis är du genuint tekniskt intresserad och har en god problemlösningsförmåga.

För oss är mångfald viktigt på riktigt. Det som gör oss olika är också det som utvecklar oss mest. Olika perspektiv, erfarenhet och personligheter är en stor del av vår nyckel till framgång. Var dig själv och bidra på ditt alldeles egna sätt - välkommen till Öresundskraft!

Kontakt och Ansökan 
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller på [ Link removed ] . Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2021-06-28.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö: 
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: [ Link removed ]

Vi ser fram emot din ansökan!

FACKLIG KONTAKT

Muris Lelic, Vision, 042-490 3854
Kristina Lassing, Akademikerna, 042-490 3823

Sökord: underhållsarbete / underhåll / el / automation / styr och regler / underhållssamordnare / underhållsansvarig / underhållstekniker / industrielektriker / elektriker / underhållsingenjör / underhållskoordinator /

 

Rekommenderade jobb

Underhållssamordnare El & Automation – Öresundskraft, Helsingborg
PAf Rekrytering AB Helsingborg Heltid
industrielektriker till sysavs enhet för anläggningsunderhåll i m
Sydskånes Avfalls AB SYSAV Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Erfaren motviktsförare sökes till större kund i Helsingborg
Randstad AB Skåne län - Helsingborg Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 162297