SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Underhållsmekaniker till Massabruket på Billerud i Gävle jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Underhållsmekaniker till Massabruket på Billerud i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Underhållsmekaniker till Massabruket på Billerud i Gävle

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Beskrivning av tjänsten

Är du vår nästa mekaniker som vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass? I den här tjänsten får du som är tekniskt intresserad möjligheten att arbeta med det mekaniska underhållet på massabruket i Gävle. Hos oss erbjuds du en trygg anställning på ett ledande internationellt företag som ständigt vill driva utvecklingen framåt. En arbetsplats där säkerheten alltid är i centrum och där vi gillar att ha roligt på arbetet samtidigt som vi skapar värde på företaget.

Om tjänsten

Som underhållsmekaniker på massabruket ingår du i ett team med 15 mekaniker och 7 FU-inspektörer. Ert uppdrag är att sköta det mekaniska underhållsarbetet för maskinerna i produktionen. Detta omfattar exempelvis:

  • Underhåll av maskinell utrustning som exempelvis pumpar, ventiler och lagermontage
  • Felsökning vid akuta insatser vid exempelvis stopp och haverier samt förbyggande underhållsarbete
  • Hantering av arbetsorders i underhållssystemet där du dokumenterar ditt arbete i syfte att underlätta det långsiktiga underhållsarbetet
  • Samarbete med andra mekaniker, underhållskoordinatorer och driftpersonal

För delar du eventuellt inte berört tidigare finns det goda möjligheter till upplärning av dina kunniga kollegor. Tjänsten gäller en tillsvidareanställning i kollektiv befattning på dagtid, där beredskap i tjänsten kan komma att ingå.Kvalifikationer

Vi vet att mångfald i våra arbetsgrupper tillsammans med en inkluderande arbetsmiljö berikar vår verksamhet och stärker prestation och engagemang. Därför ser vi positivt på kandidater med olika bakgrunder, samtidigt som det finns några kvalifikationer som du bör uppfylla för att ha rätt förutsättningar i arbetet. Därför söker vi dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av arbete som mekaniker, exempelvis från arbete inom industri- eller fordonsbranschen
  • Grundläggande datavana för att kunna hantera arbetsorders, säkerhetsanalyser och riskbedömningar
  • Goda kunskaper i svenska då instruktioner, dokumentation och kommunikation i tjänsten är på svenska
  • B-körkort


Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en problemlösare med en vilja att utvecklas, lära dig nya saker och dela din kunskap med dina kollegor. Du är med fördel ordningsam och serviceinriktad. Det viktigaste är att du har ett stort tekniskt intresse och en vilja att utvecklas, med det kommer du att komma långt!Kontakt

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kommer att kontakta kandidater löpande och eventuellt börja ha intervjuer för tjänsten innan sista ansökningsdatum. Sök som senast 2022-02-21.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Lars-Erik Öbrink på 026 – 15 23 64. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att rekryterare Alice Brinkhagen på 026 – 15 13 13.

 

Om Billerud

Billerud är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?Sista dag för ansökan

2023-02-21

Ansökningsinformation

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Rekryteringsprocessen består av intervjuer, rekryteringstester och referenstagning. Vi använder rekryteringtester som en del av vår urvalsprocess i syfte att ta objektiva beslut kopplat till personliga egenskaper och problemlösningsförmåga.

OBS! I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande för denna tjänst.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 2023-1729