Jobbet Underhållsmekaniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Underhållsmekaniker sökes! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Lernia en underhållsmekaniker för kunds räkning i Lund, en hyr-rekrytering med start enligt överenskommelse. Har du ett gediget teknikintresse, tidigare erfarenhet från branschen samt är prestigelös och flexibel då är du den vi söker.

Välkommen med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker arbetar du bland annat med att sköta maskiner, installera nya maskiner, byta ut elektrisk utrustning, reparera automatiska och mekaniska anläggningar, koppla ihop styrprocesser, felsöka, avhjälpa och återställa befintlig utrustning.

Att jobba med dessa arbetsuppgifter kräver att du som söker är noggrann då säkerheten är mycket viktig. Som underhållsmekaniker kommer du också ha regelbunden kontakt med företagets maskinoperatörer samt övrig personal, vilket innebär att vi värderar din samarbetsförmåga högt.

Formell kompetens

Du tycker om ett fysiskt arbete i ur och skur. Dessutom är du inte rädd för att hugga i där det behövs. Du måste kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Det är ett krav med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt B-körkort, du som söker behöver också kunna arbeta 2-skift. Det är också viktigt att du som söker kan förstå och använda det svenska språket, samt även förstå enklare nivåer av engelska. Vi Vi tittar också mycket på de personliga egenskaperna. 

Meriterande för tjänsten är:

- Teknisk utbildning, gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik/el-underhåll

- Meriterande är utbildning inom elektromekanik

Personliga egenskaper

Du ska vara handlingskraftig och kunna arbeta självständigt men likväl inneha stor samarbetsförmåga. Arbetet är varierande och kräver ibland snabb omställning, så flexibilitet är inga problem för dig.

 

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Placering i Lund. Arbetstiden är förlagt till 2-skift samt att tjänsten är på heltid, dvs 100%. Anställningsform hyr-rekrytering, med 6 månaders provanställning som sedan löper över till en tillsvidareanställning.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Du söker tjänsterna på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via e-mail.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Arian Pasoma 0722-545509

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

44446

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till