Jobbet Underhållsmekaniker/reparatör sökes till Brenntag Nordic AB i Kalmar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållsmekaniker/reparatör sökes till Brenntag Nordic AB i Kalmar publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Kalmar

Arbetsbeskrivning

 

Är du en driven person som gillar att hålla många bollar i luften samtidigt ? Har du även erfarenhet av underhållsarbete eller reparation ?  Sök då tjänsten som underhållsmekaniker/reparatör hos Lernia i Kalmar med placering på Brenntag Nordic AB. Läs mer på: www.lernia.seOm företaget:

Brenntag är global marknadsledare inom distribution av kemikalier. Företaget är baserat i Tyskland och har en internationell räckvidd. Vi kombinerar ett globalt nätverk med ett lokalt utförande, och hanterar komplexa leveranskedjor för både leverantörer och kunder genom att förenkla tillgången för tusentals produkter och tjänster. Därför är Brenntag branschens effektivaste distributör – med en tydlig filosofi: “Connecting Chemistry”.

Brenntag finns på fler än 580 platser i 76 länder. Företaget har en arbetsstyrka på över 16 600 personer, och omsatte 12,6 miljarder EUR 2018.Brenntag Nordic har omkring 340 anställda på kontor och lager i Sverige, Danmark, Finland och Norge. I Sverige har vi omkring 140 medarbetare på kontor och lager i Borås, Frövi, Täby, Kalmar samt Malmö där det svenska huvudkontoret är beläget.

Läs mer på: http:s://www.brenntag.com/sweden Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker på Brenntag Nordic arbetar du bland annat med styr-och reglerteknik, underhåll av maskiner, installera nya maskiner, byta ut elektrisk utrustning, reparera automatiska och mekaniska anläggningar,  felsöka, avhjälpa och återställa befintlig utrustning. Fastighetsunderhåll ingår också in tjänsten.

Du kommer att arbeta med programmerbara styrsystem i maskiner och utrustning och hantverksmässigt med att reparera och konstruera mekaniska lösningar för en driftseffektiv produktion vid företagets produktionslinor samt vid bensinpåfyllnad.

Du kommer att ha både interna och externa kontaktytor och arbeta med underhåll på hela produktionsanläggningen. Du kommer att rapportera till närmsta underhållschef.

 Formell kompetens

- Teknisk utbildning, lägst gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik/el-underhåll/automation 

- Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift

- B-körkort och tillgång till egen bil

 - Du ska vara svetskunnig, meriterande om du har en hydraulisk bakgrund eller el -bakgrund.Licenser:

-Heta arbetenPersonliga egenskaper


Du ska vara handlingskraftig och kunna arbeta självständigt men likväl inneha stor samarbetsförmåga då du kommer arbeta med breda kontaktytor och med olika yrkesroller. Arbetet är varierande och kräver ibland snabb omställning, så flexibilitet är inga problem för dig.  Du trivs med att ta eget ansvar då du kommer att arbeta självständigt med underhållsarbetet. Du gillar att hålla många bollar i luften samtidigt som du har förmågan att prioritera arbetsuppgifter. Anställningsform

Visstid/Heltid/Kalmar med stora möjligheter till att bli anställd hos kund

Arbetstider: dagtid, viss jourtid kan förekomma

Du anställs som bemanningskonsult hos Lernia, men det finns goda möjligheter till anställning hos Brenntag efter inhyrningsperioden.Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstid slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

79916

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till