Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Gillar du att meka? Vi har tjänsten för dig! jobb i Huskvarna på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Gillar du att meka? Vi har tjänsten för dig! på Framtiden

Gillar du att meka? Vi har tjänsten för dig!

Framtiden Huskvarna, Jönköpings län HeltidÄr du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor? Vill du komma till en arbetsplats där du får stort förtroende och kan planera dina egna arbetsdagar? Då har du hittat rätt, välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som underhållsmekaniker / servicetekniker hos vår kund kommer du göra service, underhåll och felsökning av industrimaskiner inom bearbetning, gjuteri, process och automationer. Vidare kan tjänsten som underhållsmekaniker / servicetekniker bestå av fördjupningar inom ovanstående områden.

Som underhållsmekaniker / servicetekniker hos vår kund är det övergripande målet att verka proaktivt för att undvika driftstörningar eller att oplanerade produktionsstopp uppstår hos kund. Således är det mycket viktigt att vid varje besök av en anläggning noggrant söka efter eventuella brister och föreslå åtgärder på dessa för kunder. Du skall också konstant verka för att förbättra och effektivisera kundens anläggning inom funktion driftsäkerhet och miljö. Beredskap kan förekomma.

Som underhållsmekaniker / servicetekniker ansvarar du för att bygga goda relationer till kunder genom dels ett väl genomfört arbete, men också genom återrapportering, uppföljning samt uppförande. Det är viktigt att förstå att du som underhållsmekaniker / servicetekniker förväntas agera affärsmässigt och ”tänka sälj” samt värdeskapande i mötet med kunden. Du förväntas ha förståelse för vad som påverkar det ekonomiska resultatet i dina arbeten.

Om företaget
Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll. Varje dag, året om, hjälper Jernbro svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att snurra säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar Jernbro till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Jernbro finns lokalt och nära deras kunder på ett 30-tal platser

Din profil
För att lyckas i rollen som underhållsmekaniker / servicetekniker hos vår kund ska du vara samarbetsvillig och social då du kommer att ha mycket kontakt med människor. Vi ser att du vågar ta egna beslut och är målmedveten. Du är strukturerad och ordningsam, detta eftersom du kommer att få mycket eget ansvar. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera med andra arbetsgrupper.

Skallkrav:
  • Stort mekaniskt intresse
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet inom industri/produktion tex. maskinoperatör

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Ort: Jönköping
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000048445321