Jobbet Underhållskoordinator till Svenska kraftnät har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Underhållskoordinator till Svenska kraftnät publicerad av Svenska Kraftnät

Heltidsanställd
Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet?

Svenska kraftnät söker nu dig som vill bidra till att vi har ett förstklassigt underhåll av Sveriges stamnät av el och motiveras av att utveckla, samordna och samarbeta med andra, både internt och externt.

Du kommer att tillhöra enheten Stationsunderhåll som ansvarar för Svenska kraftnäts stamnätsstationer och tjänsten är placerad på något av våra kontor i Sundbyberg alt Sundsvall.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållskoordinator arbetar man med att ständigt utveckla Svenska kraftnäts underhållsverksamhet tillsammans med underhållsingenjörer och teknikstöd inom enheten Stationsunderhåll. Vi bedriver vårt underhållsarbete inom AC och HVDC stationer som en ren beställarorganisation och har fleråriga underhållskontrakt med leverantörer som utför allt arbete i våra anläggningar. Dina kollegor som är underhållsingenjörer på enheten ansvarar för underhållet i sina respektive geografiska områden och ett gott samarbete med dem är en självklarhet.

Tjänsten kommer även innebära att:

  • Ansvara för utveckling och förändring av underhållsavtalet inom stationsunderhåll. Det innebär bland annat aktivt deltagande i styrgruppsarbete tillsammans med våra kontrakterade entreprenörer.
  • Implementera och utveckla nya samt uppdatera befintliga rutiner och processer inom underhåll av stamnätsstationer. Det innebär bland annat ansvar och ägarskap för tekniska riktlinjer som berör underhåll.
  • Delta i samordnade verksamhetsutvecklingsprojekt inom Svenska kraftnät.
  • Driva och ansvara för arbetet kring reservdelar och lager tillsammans med underhållsingenjörer.
  • Ansvara och samordna säkerhetsfrågor, exempelvis SUA.
  • Utveckling och samordning av frågor gällande AMS (Arbete med spänning).
  • Koordinera underhållsingenjörernas arbete.
  • Sammanhållande för kompetensutveckling inom enheten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare vana och erfarenhet från att samordna och koordinera olika projekt, processer och personer. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll eller av underhållsarbete. Du har förmåga att se hur olika alternativ kan påverka helheten samtidigt som du har fokus på vilka mål som ska uppnås. Du har med fördel arbetat med underhållsystem och trivs i en roll där du får vara med och utveckla både processer och arbetssätt.

Du är Gymnasie- eller Högskoleingenjör inom elkraft eller förvärvat motsvarande kompetens som bedöms som likvärdigt av Svenska kraftnät.

Du ska ha god förmåga att utrycka dig både skriftligt och muntligt i svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper

I denna roll arbetar man nära medarbetare från olika enheter och agerar aktivt som stöd till dessa varför det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer, kontakta gärna rekryterande chef Eva Werdin, tel. nr. 010-475 8263 alternativt rekryteringsansvarig Josefina Blomquist, tel. nr. 010-475 8817. Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel. 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91.
Du når oss också via e-post: fornamn.efternamn@svk.se.

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019.

 

Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Vi har som mål att bli branschens attraktivaste arbetsgivare. För att nå vårt mål arbetar vi alla utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer. Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällskritisk organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision om att bli ledande för en säker och hållbar elförsörjning.

Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar. Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Referens

978_GS_Svenskakraftnät

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till